Numerološki vpogled za 30.10.2018

Danes je odličen dan za samoizražanje, saj je energija števila 30 zelo ustvarjalna. Ustvarjalni boste, tudi če ne mislite, da ste posebno nadarjeni! Včasih ni treba biti v nečem dober, pomembno je, da to delaš z veseljem in s srcem. In ena od teh stvari je izražanje in ustvarjalnost. Važno je, da ste ob tem srečni.

Število 30 nosi željo po tem, da ste zaposleni; zakaj ne bi bili zaposleni z nečim, kar vas osrečuje? Ob tem ne pozabiti zaključiti stvari, ki so za zaključke zrele, da jih ne boste vlačili s seboj v naslednji mesec. Svoj dan si organizirajte tako, da bo vse, kar mora biti narejeno tudi narejeno in da boste še vedno imeli čas zase in za svoje ustvarjanje.

Število 30 pooseblja energijo 3 in jo le še dvigne. Število 0 poudarja vse značilnosti 3- brezskrbnost, spremenljivost, ustvarjalnost, kritičnost in razburljivost – in včasih vse hkrati! Morda boste danes opazili, da se boste odvrnili od ene aktivnosti k drugi ali se hitro zamotili z drugo stvarjo. Na nek način boste preverjali, kako se ob posameznih aktivnostih počutite. Delajte, to kar vam najbolj ustreza, pri tem pa bodite prijazni do sebe in do drugih v svojem življenju.

Prijaznost bo prisotna preko celega dneva, da pa bo obstala, jo je treba znati ceniti. Prijaznost zajema tudi sočutje in razumevanje, a če se spunta, se lahko obrne v zelo mračno razpoloženje. Ljudje lahko izkoristijo tako prijaznost kot tudi krizo, v katero lahko padete, če te prijaznosti ne bodo cenili. Ne dovolite jim. Ne dovolite jim, da vas s svojim obnašanjem potrejo in da vašo prijaznost izkoriščajo. Tisti, ki jih bodo energije dneva zmedle, se bodo morda obnašali drugače kot običajno in delali iz muhe slona, a vse z namenom oz. željo, da dobijo pozornost. Morda vas bo mikalo, da bi priskočili na pomoč in če pride do tega – se ustavite. Ne ujemite se v zanke, ki vas bodo potegnile v mračno počutje. Prijaznost je moč in če se je boste držali, ne glede na vse, boste dan speljali dobro. Pomembno je, da poskrbite zase, pa tudi za druge.