Numerološki vpogled za 3.8.2018

Slika: Pixabay

Pred vami je dober dan, ki vam prinaša še večjo merico moči in poguma. Na splošno bo dan precej podoben včerajšnjemu, še posebej kar se tiče spodbud. Ponovno se pojavi število 3, ki spodbuja čiščenje odnosov z ženskami, poleg tega pa podpira tudi ustvarjalnost – pisanje, slikanje oz. tisto, kar vas osrečuje. Zadnji čas je, da prisluhnete svojemu srcu in se zelo potrudite, da zase in za svojo dušo prav vsak dan naredite nekaj dobrega, prijetnega in pozitivnega.

Saj sami veste, da ima način razmišljanja velik vpliv na vaše počutje in zdravje, zato bodite prijazni do sebe in se imejte radi. Kljub vsemu previdnost na cesti ne bo odveč, na udaru pa so danes glava, oči, srce in kosti. Nekoliko manj ugoden dan imate lahko vsi, ki imate v svoji numerični kodi števili 7 in 8.

Na poslovnem področju bo prav tako podobno kot včeraj in še vedno velja, da pogumno izražajte svoje želje, a pri tem ne bodite zaletavi. Lahko se pojavi tudi kašna prepreka, ki pa naj vam ne vzame poguma. Zadihajte in počakajte, da se prepreka odstrani. Danes je dan, ko se lahko kar tako, mimogrede, dogovorite za neko stvar, ki je prej obtičala in se kar ni želela premakniti nikamor. Pomembne pogodbe in podpisovanje le teh podpisujte šele konec avgusta ali septembra. Denar vložite v nakup stvari, ki bodo osrečile vas, vašo dušo in srce. Kaj bi vas osrečilo? Morda je to novo izobraževanje ali nov hobi, morda nova športna dejavnost ali obisk koncerta. To veste vi najbolje.

Dan je primeren za druženje in trenutki, ki jih z otroci preživite v skupni igri, so neprecenljivi. Ti trenutki so gradniki za zdravo samopodobo, poleg tega pa večajo občutek povezanosti. Če vam zmanjkuje časa za daljše druženje s prijatelji, jih povabite vsaj na sladoled ali ledeno kavo. V družbo, na zabavo ali zmenek pojdite tudi samski. Nikoli ne veste, kdaj vam bo neka nova oseba prebudila srce in telo.

Na koncu se dotaknimo še partnerskega odnosa. Partnerja mnogokrat jemljemo kot nekaj samoumevnega, prikrade se rutina. Zato si danes za sekundo predstavljajte, da je pred vami vaš zadnji dan skupaj s partnerjem. Vprašajte se, kaj bi v tem primeru želeli početi in kako bi se vedli do njega. Ko boste imeli odgovor – naredite točno to. Bodite takšni in morda vas rezultat preseneti. Življenje je cel kolaž nepričakovanih trenutkov.

Uživajte,Tjaša