Numerološki vpogled za 29.7.2018

Današnja nedelja bo za vse večinoma uspešna in čaka vas dober dan, če boste če sproti in umirjeno reševali zaplete, ki se bodo pojavljali. Nekaj več napetosti se morda lahko pojavi le pri vseh, ki mate v svoji kodi število 6.

Energija dneva bo spodbujala druženje in sodelovanje, ne le doma, ampak tudi v tujini, preko običajnih načinov. Že res, da boste polni idej in načrtov, vendar z novimi projekti počakajte do jeseni, saj boste le tako lahko dosegali dolgotrajne rezultate. Velika želja po sodelovanju lahko pripelje do nejasnosti, zato se na današnji dan zahteva umirjena in jasna komunikacija. Dan je primeren za sodelovanje, intelektualna dela in za reševanje nesporazumov, ki se jih lotite takoj.

Na poslovnem področju naj imajo danes prednost konflikti, saj če boste najprej rešili nesporazume, boste lahko pričakovali dobre rezultate. Podpisovanje pomembnih pogodb naj počaka. Danes boste znali zaslužiti, še posebej dobro vam bo šlo, če boste zbirali sredstva za druge in ne zase.

Jasnost v tem, kaj želite povedati, je pomembna tudi na partnerskem področju. Če boste preveč taktizirali in kvačkali z besedami, boste povzročili ali povečali zmedo. Bodite jasni. Pred nesporazumi ne bežite samski in imejte v mislih, da je prva zamera boljša kot zadnja.

Otroci vas opazujejo in posnemajo. In če želite, da so odkriti in pogumni, morate biti taki tudi vi sami. Bodite za vzgled. Bodite odkriti in pogumni v odnosu do sebe, v odnosu do njih ali do prodajalke v trgovini. Sledili vam bodo.

Na prijateljskem področju vas danes lahko preseneti nepričakovano srečanje z osebo ali osebami, ki jih že dolgo niste videli. Morda pa se vam oglas kakšen prijatelj in vas tako preseneti. Tudi iz tujine.

Pred nami je lep dan, Tjaša