Numerološki vpogled za 28.8.2018

Če bi vam rekla, da bo današnji dan manj napet in bo prinesel lažje energije, kot te, ki so vas spremljale zadnjih nekaj dni, bi lagala. Ozračje bo tudi danes napeto, stvari zapletene in krmarjenje preko dneva ne bo enostavno. Osebe in situacije, ki vam »kravžljajo živce«, bodo to le še stopnjevale, vsi bomo še nekoliko bolj razdražljivi in veliko manj bo strpnosti, da bi to lahko mirno prenašali. Čustva bodo močna in razvneta, zato bo samokontrola danes velik izziv. Pojavljala se bo želja, da bi začeli z nekaterimi novimi zadevami, vendar bi bilo z njimi bolje počakati do konca meseca. Rapeti boste med »pohiti« in »počakaj«.

Število dneva je 28, ki se potem zmanjša na 10 in potem na 1. To je tudi razlog za današnje napete energije. Energije dneva bodo trikratnik lastnosti števila 1, ki prinaša neodvisnost, iznajdljivost, drznost, pomanjkanje takta, ukazovalnost – kot 1 na steroidih! Število 2 bo sicer poskušalo omehčati vplive števila 1, vendar v primeru, da vam ne bo uspelo ohranjati harmonije, tudi število 2 le še poveča napetosti. Pri tem ne pozabimo na vpliv števila 8 , ki bo v vas prebudilo željo po nadzoru nad vsemi in vsem kar se bo dogajalo.

Hudo napeto ozračje bo, ki ga bo nekoliko omilila energija globalnega števila dneva, ki vam bo prineslo povsem drugačne energije – nežne in prilagodljive, morda celo nagnjene k podrejanju, vendar ne do te mere, da bi vas lahko prinašali naokoli. To bodo močne energije, morda celo dovolj močne, da prav nobena od zgoraj naštetih napetih energij, ne bo mogla porušiti vašega ravnovesja in sposobnosti za diplomatsko reševanje situacij. Če se boste osredotočili na te energije, je dan pravzaprav zelo dober za obnovitev miru in dela z drugimi v harmoniji.

Potrebno bo veliko potrpežljivosti, saj bodo ljudje danes še posebej zahtevni in bodo želeli vašo maksimalno pozornost. Če vam bo te potrpežljivosti primanjkovalo, se boste od preobremenjenosti začeli smiliti sami sebi, kar lahko pripelje do čustvenih izpadov. Vaših in s strani drugih, še posebej, če bodo imeli občutek, da stvari ne grejo tako, kot so si zamislili ali da ne dobijo dovolj pozornosti. Zato se danes osredotočite predvsem na mirnost v sebi, da ne boste na koncu tudi vi ena od teh oseb. Na listek si izpišite vse pozitivne aspekte današnjega dne in se osredotočite le na te. Z osredotočenostjo se bo njihova vibracija dvigovala in negativni aspekti bodo izgubljali moč.

Srečno,  Tjaša