Numerološki vpogled za 28.11.2018

Vse nerodnosti in zadrege, ki so se pojavile v zadnjih nekaj dneh, se bodo danes pokazale svojo veličino, tej mešanici pa se bodo pridružile še nestrpnost in frustracije. Želeli boste napredovati, želeli boste začeti delati na novih projektih in načrtih, a vas bo obenem strah, da še ni prišel pravi čas. To bo še dodatno povzročilo nervozo in razdraženost, poleg vsega ostalega stresa. Razdražene osebe bodo še bolj razdražene, v zraku bo močna čustvena napetost. Samokontrola bo danes redko prisotna.

Glavni razlog za te turbulentne energije lahko najdemo v sestavi števila 28. Seštevek da 10 in 1, kar v bistvu pomeni delovanje števila 1, kot da je na steroidih. Posledično boste delovali neodvisno, primanjkovalo vam bo taktičnosti, pa še vse boste želeli narediti sami. Sicer bo to napetost nekoliko zmanjševalo število 2, zatorej boste po drugi strani stremeli k miru, ki pa ga boste spet želeli doseči za vsako ceno. Z napetimi energijami na drugi strani bo ta cilj težko dosegljiv in če se bo temu pridružil še občutek, da vam doseganje miru ne uspeva, lahko pride do močnih izpadov. In potem se vmeša še število 8, s svojim šefovskim nastopom in poslovno zagnanostjo, kar le še poveča že tako napeto ozračje. Sedaj je že jasno, da bo zaradi vpliva števila 28 dan lahko zelo nestabilen in največ kar lahko naredite je, da si med vsemi izberete eno od teh energij; tisto, ki se najbolje kombinira z vašimi današnjimi načrti in vašo osebno kodo.

Kljub vsem napetim vplivom, boste danes delovali neodvisno od drugih, predvsem pa boste inovativni, radostni in pogumni ter usmerjeni k napredku. Če želite poskusiti nekaj novega, je danes dober dan za to! Lahko si privoščite celo nekaj tveganja, a le če boste pred tem vse dobro premislili in pretehtali. Preko dneva vas bo spremljala »sreča«, zato je dan lahko zelo uspešen. Srečali in spoznali boste ljudi, ki bodo želeli pomagati pri uresničevanju vaših idej, kljub temu, da boste želeli stvari narediti sami. Sprejmite jih, a bodite pozorni, da boste resnično slišali in razumeli njihove besede oz. da ne boste le mislili, da veste, kaj mislijo. Tako se boste izognili nesporazumom.

V vsej tej mešanici težkih in napornih energij pa je prostor tudi za energije lahkotnosti in dobre volje, a poskrbite, da boste kljub vsemu opravili vse obveznosti. Naj to ne bo izgovor za neodgovorno ravnanje, a prav ta lahkotnost in dobra volja vam bosta pomagali in vam dajali spodbudo, da boste v današnjem dnevu videli stvari pozitivno.