Numerološki vpogled za 27.11.2018

Današnji dan ne bo nič lažji od včerajšnjega, še posebej, če se je pri kateri od zadev v preteklih dneh zalomilo. Vsi težki občutki, ki so posledica tega, se bodo danes hitro obrnili v obsojanje, kar bo prineslo še več frustracij in negativnih občutkov. Prav nič ne bo k izboljšanju pomagalo tudi to, da današnji dan prinaša soočenje z golimi dejstvi in resnicami, s katerimi se vi ali ljudje okoli vas, morda niste sposobni ali niste pripravljeni soočiti. Za piko na i pa je danes tudi dan, ko boste nagnjeni k napakam. Če bodo to vaše napake, prevzemite odgovornost in jih popravite. Če bo šlo za napake drugih, ne bodite prestrogi in ne sodite prehitro.

Kljub vsemu boste danes trdo prijeli za delo. Povsem se boste posvetili svojim dolžnostim in obveznostim, svoje delo boste obvladovali in si prizadevali, da bi dosegli svoje dolgoročne cilje.  Današnji dan se verjetno ne bo zapisal v zgodovino kot dan, ko je med ljudmi kraljevalo soglasje, velika verjetnost je, da bomo vsi le meglena različica sebe. A vseeno lahko pazite, kaj boste rekli in dobro premislite, kaj bo prišlo iz vaših ust, pri tem pa si pomanjkanje diplomacije pri drugih ne jemljite preveč k srcu. Dan bo prijeten, ko bo čas za čustvene povezave.

Glavni vpliv na vaše počutje in delovanje bo danes imelo število 9, ki je zelo idealistično in v najslabšem primeru precej arogantno. Ostale energije prispevata števili 2 in 7 – 2 z željo po harmoniji in sodelovanju, a če te ne bo, se lahko obrne v kujanje in 7 , zaradi katerega boste do drugih nekoliko rezervirani, ostri in z željo, da da bi dan preživeli sami. Dan z zanimivo mešanico energij, kajne?

Najbolje boste naredili, če se danes držite pravil in hodite po dobro poznanih poteh. Tako boste imeli veliko več možnosti, da stvari ostanejo pod nadzorom. Malo je verjetno, da se boste danes odločali za neka nova, še neraziskana dejanja oz. delovali izven svojih okvirjev. Ostanite osredotočeni na svoj cilj, na svojo nagrado in na to, da vaša moralna lestvica, kaj je prav in kaj ne, ostane nespremenjena. Pri tem ne pozabite, da velja, da kar je prav za vas, morda ni prav za nekoga drugega, a to naj ne bo razlog, da spreminjate svoja načela. Ostanite na lastni poti, z očmi in srcem usmerjenimi k svojemu cilju.