Numerološki vpogled za 27.08.17

Če kdaj, je to danes – vašim starim vzorčkom, vašim omejujočim prepričanjem, strahovom, krivdi, sramu, žalost, zameram lahko danes rečete „Adijo“. Posvetite se osebni rasti in duhovnemu razvoju, ker za vse ostalo je že poskrbljeno,

Kako to storite? Eden od načinov je, da vsakega od njih zapakirate v balon in balone pustite, da odletijo daleč za obzorje, da jih univerzum prečisti. Ali pa spuščate milne mehurčke in za vsakega daste namero, kaj naj s seboj odnese. Zadnja dva dneva sta bila naporna, vendar se boste danes počutili močnejši in bolj mirni. Napetosti zadnjih dni se bodo sprostili, na plano bo prišla notranja moč.

Svojo notranjo moč boste črpali iz občutka bližine in nežne naklonjenosti vašega partnerja, zato boste mnogi svojo vezo še bolj utrdili. Če ste samski, bodite danes bolj odprti. S postavljanjem ovir omejujete le sebe in svojo srečo. Prisluhnite sebi in sledite srcu. V mislih in dejanjih naj vas danes vodi srce, da vam ne bo kasneje žal za nekaj, kar ste spustili mimo. V mislih in dejanjih bodite odprtega in pogumnega srca, morda vas danes celo očara kak tujec.

Nežno naklonjenost in bližino boste začutili tudi med svojimi najdražjimi. Bodite ponosni na njih in na njihove dosežke, predvsem pa jim to tudi pokažite. Naj ena od ovir ne bo ta, da tega ne znate izraziti. Odprite svoje srce, vendar kljub temu delujte v svoji neodvisnosti.
Vaša odprtost vam lahko prinese nove prijatelje, morda celo spoznate sorodne duše. Sklenili boste nova in prijetna prijateljstva.

Danes se res lahko posvetite odnosom in poslavljanju od ovir, saj so vam energije danes zelo naklonjene tudi na finančnem področju. Bodite hvaležni, saj vam danes ni treba razmišljati o denarju – denar bo sam našel pot do vas.

Tudi na poslovnem področju se lahko danes sprostite in se posvetite temu, ob čemer vam zapoje srce. Dajte svoji ustvarjalnosti možnost, da se izrazi in verjemite, da vam bo vaša nadarjenost prinesla ugled, spoštovanje in uspeh. Danes vas spremlja občutek sreče.

Danes je dober dan in to se bo poznalo tako na vašem fizičnem telesu kot tudi na duhovnem nivoju. Srečni boste in občutek sreče bo še dodatno pomagal sprostiti potlačena čustva, ki so kopičila energijo. Kdaj bo do tega prišlo, boste začutili – kot eksplozija ali val energije, ki se začela razporejati po telesu. Ob sprostitvi le-teh, boste vitalizirali celotno telo, vsako celico v vašem telesu, kar se bo poznalo na vašem zdravju in izgledu.

Pred vami je čudovit dan. Dan, ko boste imeli občutek, da se stvari postavljajo na svoje mesto. Bodite odprti do vseh – starih in novih poznanstev, predvsem pa do družine in prijateljev.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar – Imejte čudovit dan 🙂