Numerološki vpogled za 26.9.2018

Včerajšnje energije so bile lahkotne, v primerjavi s temi, ki jih prinaša današnji dan. Število 26 prinaša klic k prebujanju, prav tako pa vam bo pokazalo, na katere stvari se morate bolj osredotočiti pred koncem meseca. Dan je idealen, da zavihate rokave in poskrbite, da bodo stvari narejene. Pri tem bodite pozorni na vse podrobnosti, večji poudarek dajte na to, kar ljudje delajo in ne toliko na tisto, kar govorijo. Ne glede na to, česa se boste danes lotili, boste dosegli velik napredek, a previdno, saj se bodo stvari zlahka podrle, če bo karkoli ogrožalo vaše notranje ravnovesje.

Razlog, da bo danes ravnovesje krhko, je v kombinaciji števil. Vodilno število, ki vpliva na število 26, je število 8 , ki sicer prinaša delavnost, a se v primeru neravnovesja izrazi kot šefovska ukazovalnost. Potem je tu še število 2, ki kot veste, hrepeni po harmoniji in če te ni, kaj hitro pride do čustvenih nihanj ali celo izpadov. In nenazadnje je tu še število 6, ki bo v vas zbujalo željo po tem, da vas potrebujejo in če se pojavi občutek, da ste spregledani, lahko hitro pripelje do užaljenosti.

Na splošno pa danes veja, da je čas za vse nove stvari. Čas je, da vaše ideje spravite v akcijo in v sebi najdete motivacijo, da začnete delati na svojih načrtih in projektih. Kljub temu, da bo okoli vas prisotna nekoliko nestrpna energija, lahko najdete načine, ki vas bodo popeljali po želeni poti. Ne sprejemajte naglih odločitev, delujte premišljeno, da vam ne bo kasneje žal. Ne pričakujte, da se bodo drugi kaj dosti ozirali na vaše počutje. Prej kot to, bodo direktno povedali svoje mnenje na dokaj netakten način. Naj se vas to ne dotakne preveč, saj bo to le odraz nestrpnih energij dneva. Ne obsojajte jih, ne analizirajte preveč njihovih besed in ne sprejemajte dokončnih odločitev, saj bo to brezvezno trošenje energije. Ostanite osredotočeni na svoje načrte in na ohranjanje svojega ravnovesja.

Želim vam lep dan, Tjaša