Numerološki vpogled za 26.7.2018

Današnji dan bo v veliki meri odvisen od tega, kam boste usmerjali svojo pozornost in če boste prisluhnili svoji intuiciji. Intuicija vam bo danes podajala načine, kako zlahka najti rešitve za težave, predvsem poslovne, ki so vas še včeraj zelo mučile. Dan bo nihajoč, predvsem v smislu, da se bo v počutju pojavljalo nihanje iz ene skrajnosti v drugo, prevladovala pa bo neka »tiha notranja teža«. Nekoliko bolj previdni bodite vsi, ki imate v svoji numerološki kodi števili 4 in 5.

Energija števila 26 bo v kombinaciji z energijo meseca dvignila na površje vse tisto, kar potrebuje vašo pozornost in čiščenje. Pokazala vam bo, kaj je potrebno obnove in transformacije. Prebujala pa bo tudi vašo temnejšo plat, kar se bo kazalo kot pohlep, posesivnost in ukazovalnost.

Dan je namenjen marljivemu delu, poslovnim sestankom in dogovorom. Še vedno velja, da z ustanavljanjem podjetja raje počakajte do jeseni. V mislih imejte, da vam bo danes prav marljivo delo pomagalo do boljšega počutja. Na finančnem področju bodite danes še posebej previdni, saj so možne kraje, izgube in goljufije.

Na področju odnosov bo danes veliko odvisno prav od vas samih. Na partnerskem področju boste veliko več dosegli s prijaznostjo kot z upiranjem in trmarjenjem. Samskim bo lažje, če boste sprejeli, da je danes dan bolj primeren za prijateljevanje kot za ljubezen, poleg tega pa vam bo vsem, samskim in zasedenim, prav pogovor s prijateljem lahko močno omilil in zmanjšal notranjo napetost. Prav zmanjšanje te notranje napetosti ali morda razdražljivosti in napetosti ne želite prinesti domov. Oboje lahko zelo obremeni počutje v vaši družini, zato rajši pridite domov pol ure kasneje in si pred prihodom zbistrite misli ob pogovoru ali sprehodu v naravi. Kričanje, ki bi bilo posledica utrujenosti in napetosti, še nikoli ni prineslo nič dobrega.

Narava vam bo danes dobro dela. Narava in naravne zdravile rastline ter zavedanje, da je znotraj vas z vami vedno vaše svetlobno bitje, ki vas brezpogojno ljubi. Privoščite si kakšen čajček ?.

Lep dan vam želim, Tjaša