Pred vami je zelo pozitiven, morda celo srečen dan. Ker je pod vplivom vibracije št. 7, pa verjetno ni najboljši dan, da se poskušate približati določenim osebam v vaši v bližini. Ljudje bodo sicer prijazni in odnosi topli, a tudi nekoliko ostri, če bo treba. Tega ne jemljite preveč osebno, le silite ne preveč vanje. Mnogim bo namreč danes bolj dišalo, da so v miru in berejo knjigo ali posvetijo dokumentarcu in tudi to je ok.

Vpliv števila 7 vpliva tudi na željo po tem, da bi bili bolj individualni in pa neodvisni. Po tem, da bi sledili svojemu srcu in pri tem ne bi dajali velike teže temu, kaj si drugi mislijo in kako se ob tem počutijo. Število 25 vsebuje število 2, ki prinaša potrebo po harmoničnem delovanju in število 5, ki prinaša v dan hrabrost. Dobrota in sočutje, sprejemanje in razumevanje vas bodo vodili danes. Le sledite jim, pa četudi vas mnogi ne bodo razumeli. Morda se boste danes dobro počutili v družbi ljudi, ne bo pa prevelike želje po povezovanju, kot je npr. branje knjige v kavarni.

Danes si vzemite čas in preglejte vse odprte zadeve ter zaključite tisto, kar se zaključiti da. Dan, primeren za zaključke prihaja ciklično in vas nežno popelje do zaključkov. Ali pa tudi ne. Torej, kaj ste delali včeraj, pa bi danes lahko zaključili in res ni potrebe, da se vleče še nekaj dni. Kar ne boste zaključili danes, bo ostalo odprto še kar nekaj časa, kar pa pomeni, da bo manj prostora za nove stvari. Odložite nepotrebno prtljago in se posvetite novim izzivom.

Želim vam lep dan, Tjaša