Numerološki vpogled za 25.10.2018

Število 25 v mesecu ima dober sloves – velja namreč za srečno število. Glavna energija, ki vpliva na današnji dan je višja vibracija št. 7. Število 7 je že samo po sebi nekoliko skrivnostno, prinaša pa tudi možnosti, da vam pot prekriža sreča. Zaradi sedmice boste morda delovali nekoliko bolj odsotni, zato danes ne pričakujte kakšnih globokih čustvenih povezav. Nekako bo danes vsak delal svoje stvari in to je to. Tudi vi ne boste sledili množici in marsikdo bo imel občutek, da delujete ekscentrično. Kljub vsemu bo prisoten vpliv št. 2, ki bo težil k redu in ravnovesju ter vpliv št. 5, ki je število sreče in v vas prebuja socialni čut.

Sreče se nihče ne brani, tudi vi ne in danes bo še posebej prijeten dodatek dnevnemu dogajanju. Če ste včeraj zaključevali, pa je danes dan za nove začetke. Dnevi novih začetkov prinašajo svežino in inovacije. Morda boste na stvari, dogajanja in ljudi danes lahko pogledali na drug način ali jih preučili z drugega vidika. Morda ste se zadnje dneve počutili nekoliko izgubljene, a danes bo ta občutek zamenjalo jasno zavedanje, kaj je vaš namen. Ovire in izzivi bodo začeli bledeti, zato boste v nove projekte vstopili brez večjih težav. V kolikor se na vaši poti kljub vsemu pojavijo ovire in izzive, se držite energij dneva in se jih lotite na drug način, pa bo šlo.

Vaše delovanje bo danes jasno in ciljno usmerjeno. Energije za delovanje bodo enostavne, namenske in bodo imele smisel. Ne dvomite v to, kar vidite in ne ugibajte, kakšna so ozadja. Kar vidite, to dobite. Tako vi kot vsi drugi boste danes zelo motivirani osredotočeni na svoje cilje, zato lahko pride tudi do manjših nasprotovanj in sporov. Tudi če se danes pojavijo frustracije, naj vas ne potrejo oz. ustavijo, saj prihajajo dnevi, v katerih bodo energije veliko bolj harmonične. Ostanite na svoji poti in se izognite nepotrebni nastrojenosti, pa boste preživeli lep in uspešen dan.