Numerološki vpogled za 24.7.2018

Pred vami je večinoma prijeten in umirjen dan, občasno se nekaj negotovosti lahko pojavi pri vseh, ki imate v svoji kodi števila 2, 4 ali 8. Umirjeni boste in optimistični, polni boste tudi občutka, da lahko rešite vse težave. Poslušanje in pogovarjanje bosta v središču dogajanja, dan pa je namenjen domu, družini in prijateljem . Vse te energije lahko zelo dobro izkoristite, še posebej če želite v resnici poglobiti odnose s svojimi najdražjimi ali pa rešiti kakšno težavo v hiši ( tehnično – pipe, odtoki, elektrika). Veliko večja bo tudi pripravljenost drugih, da vam prisluhnejo in tako bomo vsi bolj prijazni drug do drugega.

Dan je dober za nakupe, predvsem stvari za dom, kozmetike in modnih izdelkov. Nakup tistega, kar bo naredilo dom lepši in zaradi česar se boste vi počutili lepše. Lahko je to tudi nakup preko spleta. Na poslovnem področju se na finančnem področju ne bo veliko spremenilo, boste pa morda danes pridobili na renomeju. Dan je ugoden, da zaprosite za povišico ali kakšno drugo ugodnost, če zraven vključite še nekaj humorja, pa bo vaša prošnja verjetno celo uslišana.

Na partnerskem področju se danes oba prepustita domišljiji, predvsem pa v svoj partnerski odnos vnesita več veselja in radosti, to dvoje pa naj prevlada dolžnost. Oba bosta veliko bolj zadovoljna. Samski se boste danes zabavali v družbi, a boste vse videli veliko bolj lepo in idealno, kot bo morda izgledalo naslednji dan. Povsem mogoče je, da vam kakšen drug dan stvari ne bodo več ugajale, saj jih boste videli v drugi luči.

Je pa danes dober dan, da se dobite s svojimi prijatelji in si z njimi izmenjate nekaj besed, zamisli ali pogledov na zadeve. Z otroci se boste danes zabavali, še posebej če jih peljete na kakšen dogodek. Dan je odličen za pohajkovanje ali pa morda manjši nakup. Nakup nečesa, kar boste z otrokom skupaj preizkusili in vas bo še bolj zbližalo. Saj veste, ljubezen je dar, ne nagrada.

Želim vam prijeten dan, Tjaša