Numerološki vpogled za 24.11.2018

Se spomnite včerajšnjega sporočila, da bodite zmerni pri užitkih, da ne boste kasneje imeli težav? No, ta kasneje je že danes. Bo pa današnji dan postregel z veliko priložnostmi, da v vaše življenje vstopijo takšne in drugačne drame, zato bodite zelo pozorni, da se ne boste pustili potegniti v bitke, ki niso vaše. In verjemite, danes se bo to še prehitro lahko zgodilo in kar naenkrat boste bili bitke drugih. To ne pomeni, da boste hladni in nedostopni ali da vam ne bo mar za težave drugih. Pomeni le, da boste poslušali, kakšne težave imajo, ne boste pa dovolili, da njihove težave postanejo tudi vaše in da vas izkoristijo.

Seštevek števila 24 je 6, šestica pa je precej idealistična in prinaša veliko željo, da bi poskrbeli za druge. Danes se bo to kazalo še nekoliko bolj, predvsem zaradi števila 4, ki dodaja predanost in zvestobo. Vse to so lepe vrline, a ne pozabite na opozorila omenjena prej. Če boste dobili občutek, da vas nekdo izkorišča, bo število 2 pripomoglo k temu, da se boste razjezili. V kolikor boste ostajali v mejah zmernosti, pa bo dvojka mešanici energij le še dodala milino.

Poleg tega današnji dan prinaša veliko sveže energije, s tem pa tudi novosti. Danes boste inovativni in zelo motivirani. Na veliko stvari boste lahko pogledali z drugega zornega kota in tako odstranili ovire, ki preprečujejo vstop novim zadevam in napredku. Pri tem bodite direktni in brez skritih motivov. Ne zapravljajte časa in energije za zadeve, ki vas le odvračajo od cilja. Ne iščite dodatnih razlag, ne analizirajte v nedogled – preprosto kar vidite, to dobite. Vsi bomo zelo motivirani, vendar pa lahko pride tudi do iskrenja, predvsem na področju različnih mnenj. Poskusite ostati potrpežljivi, ne spuščajte se v nepotrebne izzive, saj se bodo današnje energije kmalu umaknile veliko bolj harmoničnim energijam.