Numerološki vpogled za 24.10.2018

Včerajšnje sporočilo je bilo, da lahko želja po takojšnjem zadovoljevanju užitkov povzroči težave v prihodnosti in ta prihodnost, bi lahko bila že takoj danes. Število 24 namreč k vam privablja krize in ovire, a le če vi to dopustite. Zato bodite danes izredno pozorni in ves čas na straži, da tega ne boste dovolili. Pazite, da ne boste dram in težav drugih prevzemali nase oz. se vpletali v zadeve, ki niso vaše, pa ne glede na to, kako močno vas bo vleklo v to smer. Če nekaj ni vaša težave, se ne vmešavajte. Marsikdo bi vas lahko izkoristil, če mu boste le dovolili oz. nakazali, da da ste se pripravljeni vplesti. Danes postavite meje in se jih nato tudi držite.

Število 24 prinaša vibracije št. 6 v višji obliki. Vsebuje idealizem in željo po negovanju št. 6, z dodatkom skrbnosti št. 4 ter potrebo po mediaciji in iskanju harmonije št. 2. A pri dvojki je tako – če te harmonije ni oz. stvari ne gredo po načrtu, nastane problem. Da bi zagotovili, da boste danes uspešno preživeli brez večjih preobratov, si dobro oglejte vse lastnosti, ki jih prinaša današnji dan in jih uporabite v svojo korist. Oglejte si tudi, čemu bi se bilo dobro izogniti ali na kaj morate biti še posebej pozorni.

Stvari se dogajajo v ciklih in tako je danes spet na vrsti dan, ko se stvari zaključujejo. Nič groznega, največkrat morda sploh ne opazite, da je ta dan na vrsti, saj stvari stečejo dokaj spontano in so del življenjskega kroga. Vsakič, ko se nekaj konča, se lahko začne nekaj novega. A ni to lepo? Če se morajo določene zadeve zaključiti, delujte skladno z energijo in ne proti njej. Uredite, zaključite tiste odprte zadeve, ki so zrele za zaključek. Res ni treba, da jih nosite s seboj kot odvečno prtljago. K zaključevanju boste pristopili na prijazen način, z obilico tolerance in razumevanja. Vsaka zaključena zadeva predstavlja nov gradnik vaših temeljev, na katerih boste gradili naprej. In ti temelji morajo biti trdni, da lahko zdržijo vse naslednje korake. Poglejte, na kaj se morate še posebej osredotočiti in kaj je treba storiti, da bodo ti temelji trdni kot skala.

Želim vam prelep dan.