Numerološki vpogled za 22.9.2018

Če ste med tistimi, ki poslušate svoj notranji glas oz. sledite svoji intuiciji, potem lahko danes pričakujete, da bo ta glasek danes še nekoliko močnejši. Temu sta botrovali dve števili –  število 2, ki se danes pojavi dvakrat, zato bo močnejše in pa število 4, ki prinaša v dan vztrajnost. Kombinacija obeh vam bo omogočala, da boste lahko marsikaj naredili. Morda boste nadaljevali delo, ki ste ga na začeli včeraj in tako sledili včerajšnjim vzgibom. Tudi to je ok, če boste le tudi drugim dovolili enako mero svobode pri opravljanju njihovega dela. Upoštevajte tudi vsa predvidena tveganja.

Pojavila se bo želja po nadzoru, kar ni slaba stvar, če boste ta nadzor omejili nase in na svoje načrte, nikakor ne skušajte nadzorovati drugih. Današnje energije bodo lepe in urejene, prisotna bo iskrenost in praktičnost na vseh področjih. Vse energije lahko delujejo v vašo korist in dan boste maksimalno izkoristili.

Na splošno boste danes vi in vsi okoli vas prijazni, skrbni, sočutni in razumevajoči. Do spremenljivega razpoloženja, jamranja in do iskanja pozornosti lahko pride le, če boste imeli občutek, da ni ravnovesja med tem, koliko dajete in koliko prejemate. Ta meja je zelo tanka in kaj hitro se to ravnovesje lahko poruši. Na vas je, da poskrbite, da znate dajati in sprejemati. Če lažje dajete kot sprejemate, potem se učite sprejemati in obratno. Bodite nekoliko kritični pri tem, kdaj dajete in kdaj se vmešavate. Tudi ta meja je zelo tanka – kdaj nekomu pomagate ali kdaj nekomu poskušate usmerjati življenje, ker to drugo, ni dobrodošlo. Tudi če imate občutek, da se nekdo poskuša vmešavati v vaše odločitve, je morda čas, da jasno postavite meje.

Res nikoli ne pozabite poskrbite tudi zase in za zadovoljevanje svojih potreb. Če vaše potrebe ne bodo zadovoljene, ne boste mogli dobro pomagati drugim; in potrebe niso isto kot želje.

Želim vam lep dan, Tjaša