Današnji dan bo prevzel vso harmonijo včerajšnjega dne in jo podvojil. Če ste včeraj dobili kakšne vpoglede in prebliske, se bo to danes še nadaljevalo, morda celo stopnjevalo ali skristaliziralo. Dve dvojki v današnjem dnevu dasta skupaj število 4, ki prinaša trdo delo in vztrajnost, obogateno s potrebo po harmoniji.

Ni pa to dan, ki bi bil primeren za nove zadeve. Če že želite začeti z nečim novim, se najprej prepričajte, da ste seznanjeni z vsemi tveganji. Stvari boste morali imeti pod kontrolo (vpliv št. 4) in v ravnovesju (2), kar bo nekoliko oteženo zaradi posameznih energij, ki pa s seboj prinašajo nekaj skrivnostnosti in spletkarjenja. Pred vami je dan, v katerem bi lahko bili naravnost fantastični, le uskladiti se morate z visokimi vibracijami, ki jih prinaša dan. Pri tem ne pozabite, da bodo podobne vibracije delovale tudi na vse ostale v vaši okolici.

Nagnjeni boste k filozofskim razpravam, a vse z namenom, da bi naredili korake naprej. Razmišljali boste v smeri napredka, izven ustaljenih okvirov, a še vedno z veliko mero previdnosti. Sledite svoji viziji in poslušajte svoj notranji glas.

Današnji dan je namenjen filozofiranju in sanjarjenju, vendar boste vsako stvar sami preverili in ne boste slepo verjeli drugim ali videnemu. Ne bo vam mar, ali se vaš način razmišljanja ujema z razmišljanjem večine. Sledite svojemu ritmu, svoji intuiciji, bodite unikat. Imejte uspešen in harmoničen ponedeljek!