Dan bo dober, če boste le imeli pod kontrolo svoj jezik in če ne bo vaših dejanj kontroliral ego. Ego je tisti del nas, ki s seboj prinese tudi nepopustljivost in trmo. Trma je v določenih situacijah dobrodošla, največkrat pa ni tista najbolj pozitivna lastnost, ki jo premoremo. In tu tiči največja nevarnost današnjega dne – vztrajanje pri svojem »prav« ne glede na vse. In ker boste vztrajali pri svojem za vsako ceno, zna biti tudi jezik oster.

Prav od samokontrole vašega ega in jezika bo danes odvisno, kako vam bo šlo na ljubezenskem področju. Ostre besede lahko ranijo še tako dober odnos. Zato dajte danes ego na bolj kratek povodec, poglobite svoj odnos z novo strastjo in vse bo ok.

V odnosu do svojih dragih danes nasvet – ne vztrajate trmasto pri tem, kar ste rekli. Če ste ga polomili, to priznajte. Najslabše kar lahko naredite je, da dovolite egu, da za ceno lastne vrednosti, zmanjšuje vrednost drugih. Bodite prizanesljivi in prijazni do njih, predvsem pa tudi do sebe. Moč posameznika se pokaže tudi s tem, da zna odstopiti od svojih besed, če se zave, da ni bilo prav.

Prepirljivi boste tudi v odnosu do svojih prijateljev. Prehitro boste reagirali, zato je danes morda bolje, da si najdete drugo delo in se ne kregate z vsemi po vrsti.

Na poslovnem področju boste danes zelo močni, polni energije, ki pa zna biti občasno razdiralna. Imejte jo pod kontrolo, da ne boste izrekli pretežkih besed, ki lahko pokvarijo vaš odnos z nadrejenimi. Ko boste imeli ta del pod kontrolo, bo v ospredje prišla vaša delovna sposobnost in opravili boste veliko dela, opazili boste pomanjkljivosti in naredili izboljšave. Z delom boste danes dosegli lepe rezultate.

Če se odločate za nakupe, boste imeli danes močno intuicijo – kaj je dobro, kaj ugodno in kaj je dober nakup. Danes prodajalcem v nobenem primeru ne boste olajšali dneva.

Energijsko boste močni, to energijo pa danes raje usmerite v delo. Bodite prizanesljivi in prijazni do ostalih, predvsem pa do sebe. Danes boste uspešni le, če boste imeli svoja čustva in reakcije pod kontrolo.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Uživajte v dnevu, ki je pred vami 🙂