Dan, ki je pred nami, zna biti težek, saj bodo na dan bruhale nizke strasti. Preko dneva bodite dobri do sebe in se nekajkrat vmes ustavite ter globoko zadihajte.

Dan bo oblikovalo število 20, ki ni v harmoniji s petkom, ki mu vlada Venera, kar se izraža s številom 6. Števili 2 in 6 pa si močno nagajata, predvsem pa druga iz druge privlečeta na dan bolj negativne lastnosti. Ker obe števili močno delujeta na področju odnosov, je tam to tudi najbolj izrazito. Temu primerno bo dan bolj napet in nemiren, vsi bomo bolj občutljivi, pojavljali se bodo ljubosumje, strah, egoizem in maščevalnost. Te nič kaj lepe kvalitete boste najlažje prebrodili z zavestnim umirjanjem. Tako vam bo lažje preko celega dneva.

Zaradi vsega naštetega, danes ni ravno dan za druženje. Na prijateljskem področju lahko namreč po nepotrebnem podrete kakšen dober odnos in to le zato, ker boste želeli, da je vse po vaše. Enako bo naravnana tudi druga oseba, to pa ponavadi ne prinese nič dobrega. Previdni pri izbiri besed bodite tudi v odnosu s svojim otrokom in pazite, kaj jim govorite. Zavedajte se, da res nimate pravice, da jim rečete vse, kar vam pade na pamet oz. pride na jezik. Otroci niso tam zato, da nanje stresate svoje čustvene smeti. Umirjanje in dihanje, saj veste.

Na partnerskem področju bodo v ospredju posesivnost, gospodovalnost in ljubosumje. Vse troje je daleč od ljubezni in v razmerje ne prinese nič dobrega. To so nizke vibracije, ki posledično dajo željo po nizkih strasteh. Brzdajte jih in v razmerje raje vnesite ogenj. Bolj kot sami odnosi, bodo strasti pomembne tudi samskim. Če bo druga oseba samska, bo vse ok; v nasprotnem primeru vas lahko razkrinkajo, naj vas to ne preseneti preveč.

Zaradi vseh današnjih delovanj, boste uspešni na poslovnem področju. Še posebej boste učinkoviti pri težkih pogajanjih in poslovnih dogovarjanjih, precej manj pa pri timskem delu, saj boste danes bolj trmasti in nepopustljivi. Ti dve lastnosti vam lahko danes pomagata tudi pri odkritju razloga, zakaj neka stvar ne funkcionira, kot bi morala. V kolikor se danes odločite, da prosite za povišico, boste najverjetneje dobili nasvet, kako biti bolj preudarni pri ravnanju z denarjem, da vam ga ne bo prehitro zmanjkalo. Boste pa danes zelo uspešni vsi, ki se ukvarjate z zdravjem – zdravniki, zdravilci, psihiatri, coachi in terapevti. In pa avtomehaniki. Denar vam bo še težko iz rok, saj dan ni najbolj naklonjen nakupom.

V današnjem dnevu, ki bo relativno težek, prisluhnite kakšnemu motivacijskemu posnetku. Pozitivnemu ?. Na internetu jih lahko najdete veliko, predvsem video posnetkov. Morda vam bo všeč kaj od Esther Hicks ali pa Ane Bučevič. Motivacijski posnetki vam bodo pomagali, da ne boste dovolili negativnim čustvom, da vas okupirajo. Meditacija tudi pomaga.

Želim vam umirjen dan, Tjaša