Optimizem in dobra energija bosta zaznamovala današnji ponedeljek. Se da še lepše začeti teden? Predlagam, da kar takoj greste v akcijo, saj je danes dan, ko lahko potrkate na nova vrata in ta vrata se bodo tudi odprla. Verjemite, da je danes mogoče prav vse.

Bodite aktivni in izkoristite ta dan maksimalno. Uredite vse birokratske zadeve, dokumentacijo, oddajte prošnje ali vloge za kredit, denarno pomoč, prosite za uslugo… Vse to je danes podprto z energijami uspeha in na finančnem področju se vam lahko na stežaj odprejo vrata do finančnega obilja, če boste le aktivni. Vaše odlično delo in dober glas vam odpirajo vrata denarja toliko, kolikor verjamete, da je mogoče in da vam pripada.

Na poslovnem področju boste blesteli pri predstavitvah svojih idej in zamisli, kar je pozitivno za vse podjetnike, ki imate namen predstaviti svoje delo in storitve. Pri tem poslušajte svoj notranji glas in odklopite mnenja drugih. Mnenja drugih danes vzemite z veliko rezervo in zaupajte v svoje sposobnosti in šarm, saj boste tako dosegli izjemen ugled in uspeh. Pomembno je, da res veste, kaj si želite in kaj je vaš cilj, pa vam bo uspelo.

Polni energije in optimizma boste tudi na partnerskem področju. Samski boste sicer danes bolj v energijah druženja, iz česar se bo razvilo veliko novih poznanstev, težje pa kaj bolj resnega in dolgotrajnega. Druženje bo danes bolj dišalo tudi vezanim. Ni vsak dan pravi za romantiko ?. Če imate otroke, naj bo to druženje z otroci, saj je danes dan otrok. Posvetite jim svoj čas, peljite jih na igrišče, skupaj odigrajte partijo tenisa ali si podajajte žogo. Vsak trenutek, ki ga boste preživeli z njimi, se bo vtisnil kot prijeten spomin, ki jih bo spremljal vse življenje. Ne pozabite na prijatelje, ki so prav tako pomemben del vašega življenja. V njihovi družni se boste danes počutili zelo dobro, brez težav pa boste navezovali tudi nove stike. Moški v moški družbi z moškimi temami, ženske v ženski družbi z ženskimi temami.

Včasih je prevelika zagnanost, kot posledica optimizma in velike aktivnosti, lahko tudi povod za notranji nemir. Če je vsega preveč, pa tudi če imate občutek, da zmorete, se lahko pri določenih ljudeh pojavijo težave z želodcem. Na splošno pa bi danes lahko rekli, da vera dela čudeže. Veliko je primerov, ko je vera v zdravljenje pripeljala do izboljšanja zdravstvenega stanja. Verjemite tudi vi in zgodilo se bo. Pomagajte si z afirmacijo: »Imam odličen imunski sistem«.

Dan bo aktiven in v ospredju bo druženje. Če boste delovali v tej smeri, bo to izredno dober in ploden dan. Ne ostajajte doma, za štirimi stenami, ker bo efekt povsem drugačen – komaj boste čakali, da dan mine. Izkoristite optimizem današnjega dne, splača se.

Želim vam odličen začetek tedna, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.