Numerološki vpogled za 2.9.2018

Današnji dan bo nekoliko manj intenziven kot včerajšnji, kar je dobra novica, saj se vam bo prileglo nekaj predaha. Energija števila 2 prinaša v dan nekaj manj zagona kot 1, vendar pa s seboj prinaša možnost nihanja razpoloženja. Lahko da boste danes preveč občutljivi, enako velja tudi za druge. Če se le da, se tem nihanjem izognite oz. bodite pozorni, da ne bodo prevelika. Če ste se včeraj s kom sporekli, danes pretehtajte situacijo še enkrat, če je treba, se opravičite, drugače pa odpustite tistemu, ki je deloval preveč pod vplivom energij dneva.

Število 2 namreč prinaša željo po ravnovesju in harmoniji, zato se vprašajte, kaj lahko za harmonijo storite prav vi. Preobčutljivost bo danes kar pogosta, še posebej, če se bo pojavil občutek, da vas drugi ne jemljejo resno. Bistveno je, da danes stremite k miru, ne glede na vse. Ne dovolite, da vas negativnost drugih potegne za sabo. Osredotočite se na pozitivne stvari v svojem življenju. Tiste, ki v vas prebujajo mir, sprostitev.

Dan prinaša tudi prinaša doslednost, predanost in željo po trdem delu. Trudili se boste delati po svojih najboljših močeh. Morda pri svojem delovanju res ne boste najbolj diplomatski ali očarljivi, saj energije dneva v dan ne prinašajo tendence,da bi se delalo v rokavičkah. Zato bodite posebej pozorni, na kakšen način komunicirate z drugimi, predvsem pa ostrih besed drugih ne jemljite preveč osebno. Kljub vsemu boste našli način, da najdete neko ravnovesje v sebi, da boste veliko naredili in ohranili dobre odnose.

Veliko bo odvisno prav od vas samih in kako boste prevzeli nadzor nad vsem, kar se bo danes dogajalo. Nadzirajte svoje besede, svoja dejanja in čustva. Če boste stvari spustili iz rok, brez nadzora, se lahko pojavijo negotovosti in dvomi, ki lahko sabotirajo vse dobro delo, ki bi ga drugače lahko opravili. Veliko je danes odvisno samo od vas, zato se osredotočite le na tiste energije in vplive, ki vam bodo pomagali pri uresničevanju vsega, kar ste si danes zadali.

Imejte lepo nedeljo, Tjaša