Numerološki vpogled za 2.8.2018

Slika: Pixabay

Pred vami je krasen dan, če boste le počeli stvari, ki si jih res želite početi in tako vaš čas v tem življenju porabljali tako, da boste srečni in zadovoljni. Ne počnite le tistih stvari, za katere menite, da jih morate narediti. Še posebej otroci so presrečni, ko vidijo svoje starše igrive, lahkotne, vesele in radostne.

Bodite spontani in pristni, predvsem bodite vi. In danes je kot nalašč za nove premike v vašem življenju. Morda imate nerešene odnose z ženskimi osebami v svojem življenju ali pa imate občutek, da vam oseba jemlje energijo – danes ji povejte, kaj vas moti, kaj želite od nje oz. kaj bi vam volj ugajalo. Morda pa je čas, da naredite rez in kakšni osebi pustite, da odide. Tudi za tako dejanje je potreben pogum. Ne bojte se delati napak. Napake delate ves čas in na napakah se lahko veliko naučite.

Spontanost bo delala v vaše dobro na vseh področjih, tudi na partnerskem. Sledite svojim spontanim in kreativnim idejam in tako v odnos vnesite nov žar, ki bo presekal monotonost odnosa, ki je lahko posledica tega, ko partnerja drug drugemu postaneta samoumevna. Spontani bodite tudi samski, odpravite se v družbo, kjer danes lahko pride do nepričakovanega srečanja.


Masaža hrbta, obraza in stopal

Če na poslovnem področju že dlje časa odlašate s klicem, danes le pokličite. Jasno povejte, kaj potrebujete in želite, ni pa treba danes podpisovati nobene pogodbe. Enako velja za nove poslovne projekte, ti naj še malce počakajo. Pri dogovarjanju ali pri intelektualnem delu sproti preverjajte, če vse teče po planu oz. če so navodila jasna in pravilno razumljena, saj boste danes nagnjeni k površnosti in zaletavosti. Večkrat se sliši, da mora denar krožiti, kar drži, vendar pa vam res ni treba kupiti vsega, kar vam je všeč. Vzemite se kakšen dan za razmislek in se šele potem odločite za nakup.

Število 3 v celotnem seštevku datuma včasih povzroča prehitre reakcije in zaletavost, zato bodite bolj previdni na cesti. Dan ni ugoden za operativne posege ali ruvanje zob, bodo pa dobre rezultate dale kakšne meridianske in energijske tehnike. Na zdravje bodo dobro vplivale vse dejavnosti, ki vas osrečujejo, pa naj bo to šport, kreativnost, glasba ali ples; ali pa nova frizura, masaža… vse spontane radosti. Saj se življenje začne, ko spustite nadzor in si dovolite biti spontani.

Uživajte ?- Tjaša 

http://emilyenveritas.com