Numerološki vpogled za 19.7.2018

Današnji dan bo dober, če boste začeli z novimi navadami. V kolikor pa boste ponavljali stare in prežvečene vzorce, ki vam do sedaj niso prinesli nič dobrega, bo dan naporen. Bodite aktivni, predvsem pa ne čakajte, da drugi uredijo stvari namesto vas. Naj vas dvigne misel, da vstopate v novo življenjsko obdobje, ki je obdobje sreče, ustvarjalnosti in sodelovanja.

Na zdravstvenem področju je danes dan, ko lahko začnete z novimi, bolj zdravimi navadami. Razmislite, kaj bi točno bi lahko Vi naredili zase in za svoje telo danes. Ta mesec?

Današnji dan oblikuje število 19, ki s seboj prinaša energijo, ki bo od vas zahtevala, da naredite spremembe v svojem življenju. Spremembe tam, kjer niste zadovoljni v svojem življenju, vendar se pri tem na poslužujte obtoževanja in pritoževanja. Zavedanje,  da ste tu, kjer ste predvsem zato, ker ste vi tako razmišljali in delovali, je izredno pomembno. Torej – če želite drugače živeti, je treba začeti drugače razmišljati.  Pritoževanje nad tem, kaj imate in kaj nimate, kaj ni dobro vas postavlja v povsem drugo vibracijo, kot razmišljanje o tem, kakšne rezultate želite. Zakon privlačnosti je preprost – če boste nezadovoljni, boste dobili še več možnosti za nezadovoljstvo; pritoževanje vam bo prineslo še več priložnosti za pritoževanje, zato pazite, kaj mislite in kaj govorite. Zavestno prekinite vsako misel, vsak stavek, za katerega ne želite, da bi se vam zgodil.

Začnete lahko na partnerskem področju. Če so odnosi slabi, vi pa boste premlevali, kako je slabo in grozno, se bo odnos le še poslabšal. Spremenite svoj način razmišljanja in začnite odnos zdraviti ter negovati. Če vam ni do tega, je morda bolje, da se iz odnosa umaknete, saj vam le jemlje energijo.

Odmaknite se tudi iz nekaterih prijateljskih odnosov; tistih, za katere čutite, da vas izčrpavajo. Zadržujte se v družbi tistih, ki vas spodbujajo in so vir vašega navdiha. Bodite takšni, kot v resnici želite biti. Enako velja tudi za samske. Samski pojdite v družbo, saj je danes dan za druženje in spoznavanje, vendar bodite takšni, kot ste.

V domačem krogu, predvsem pa v odnosu do otrok, se osredotočite na vnašanje več jasnosti in pristnosti. Tiranija ni sprejemljiva, ne z vaše ne z druge strani.

Na poslovnem področju je dan odličen za vsa poslovna sodelovanja ali uspešno delo v timu. Uspeh bo prišel, vendar le tam, kjer bodo odnosi ustvarjalni, inovativni in navdihujoči. Predvsem pa tam, kjer boste imeli vsi medsebojno korist.

Drznite si biti to, kar ste, vsi ostali so itak že zasedeni ?. Tjaša