Numerološki vpogled za 19.11.2018

Danes bo energetsko zelo poln dan, vendar pa bodo energije zapletene in zlahka napačno razumljene. To bo mešanica energij števila 3, s pridihom želje po negovanju in skrbnosti števila 6, vzvišenih idealov števila 9, vse to pa potem prizemlji energija števila 1 s svojo željo po neodvisnosti in s svojo iznajdljivostjo. Dan bo pred vas morda postavil določene močne izzive, ki bodo pretirani in v povezavi z določenimi ljudmi ali situacijami. Nasvet – ni treba, da imate vse pod kontrolo.

Prav tako danes ni dan, da bi se za karkoli dokončno obvezali. Pomembne odločitve prestavite na kakšen drug dan, seveda, če je to le mogoče. Danes ne dajajte obljub, ki jih ne boste mogli držati. Število 19 prinaša s seboj neko posebno energijo, zaradi katere bodo mnogi delovali neresni in kot da se izgubljajo v nek svoj svet. Pustite jih, naj sanjarijo, vi pa se osredotočite na svoje sveže in neobdelane ideje, ki so v fazi oblikovanja v vašem svetu.

Pri tem vam bo v pomoč posebna energija, ki bo s svojo kreativnostjo, nepredvidljivostjo in očarljivostjo kot rahel vetrič prevetrila vaše ideje. Prinesla bo občutek svobode, občasno vas bo tudi odvrnila od ciljev, precej več pa bo tudi možnosti, da pride do nesporazumov. Da bi nesporazume preprečili, poskrbite, da boste resnično slišali, kaj vam drugi govorijo in da bodo oni slišali, kaj jim skušate povedati vi.

Danes bodite prilagodljivi, saj se vaši načrti lahko spremenijo trenutku in le s prilagodljivostjo boste lahko ohranili dobro energijo. Spremembam ne namenjajte preveč pozornosti in pojdite s tokom. Danes lahko veliko dosežete, a se držite svojih dolgoročnih ciljev. Tudi če vas morda zamikajo hitre rešitve, s katerimi bi dosegli merico trenutnega zadovoljstva, ostanite samodisciplinirani in delajte s pametjo.