Numerološki vpogled za 19.10.2018

Danes vas bodo objele lahkotne energije, ki vam bodo dale nek občutek svobode in zato to ni dan za zaveze ali kakšne posebej težke odločitve. Če se le da, jih prestavite na kakšen drug dan. Število 19 je že samo po sebi zelo kompleksno – po eni strani prinaša veliko željo po neodvisnosti, a po drugi strani željo, da ne bi bili sami. Poleg tega prinaša še energijo št. 1, ki prinaša individualnost in št. 9, ki je bolj idealistično usmerjena. Pomembno je, da danes ne poskušate nadzorovati situacij in ljudi, ker to lahko povzroči določene zastoje v prihodnosti.

19 je kompleksno število, ki se zmanjša na 1 – individualnost, potem pa je tu še 9, ki je idealistična in zapletena. Je mešanica energije 3 – odprtosti in 6 – sočutja. Dan resnično prinaša več plasti energij, na vas pa je, za katero se boste odločili in se tekom dneva potrudili, da jo izkoristite.

V to mešanico se vmešajo še energije stabilnosti in praktičnosti. To sicer pomeni, da kakšnih nagrad danes ni za pričakovati, je pa dan dober za postavljanje dolgoročnih ciljev. Dobro vam bo šla organizacija, ki jo boste opravljali s posebno skrbnostjo. Vsi bomo nekoliko manj taktični, zato danes ne pričakujte, da se bodo stvari zavijale v celofan – pričakujte direktnost. Podobno boste delovali tudi sami in ker delovanja drugih pač ne morete kontrolirati, poskrbite, da boste vi nekoliko bolj nežni pri tem in da izrečenih besed drugih ne boste jemali preveč osebno.

Želja po nadzoru bo kar velika in če tega nadzora ne boste imeli, obstaja možnost, da boste postali nervozni in negativni, s tem pa boste manifestirali napačne stvari. To premagajte tako, da boste ostali osredotočeni na svoje naloge in pustite drugim, da naredijo, kar morajo storiti. Držite se ustaljenih načinov in poti, danes ni dan za testiranje novih pristopov, da bi se postavili v vlogo upornika ali raziskovalca novega. Srečno!