Numerološki vpogled za 18.8.2018

Število 18 vpliva na vse vidike komunikacije. Če ste razmišljali o tem, da bi z neko osebo ponovno navezali stike, pa najsi bo to po e-pošti, s telefonskim klicem, sporočilom ali z osebnim obiskom, potem je danes dober dan za to.

Prav tako je dan dober, da ponovno naredite pregled svojih spretnosti in ugotovite, ali se želite naučiti nečesa novega, z namenom, da svoj nabor spretnosti dvignete na višjo raven. Če bo odgovor pozitiven, si oglejte programe izobraževanj in seminarjev, saj boste morda prav danes poslali prijavnico za katerega od njih. Ali pa le prošnjo za več informacij. Pred vami je dan, ki vam bo postregel z veliko uporabnimi podatki in število 18 bo vsekakor delalo v vašo korist.

Vpliv števila 18 se bo poznal tudi v načinu, kako boste dojemali svet okoli sebe. Prinaša napade nostalgije in melanholije. To bo posledica števila 9, ki v vas zbuja visoke ideale. Zavedanje, da svet ni idealen, bo v vas občasno zbudilo občutek nemoči. Če se vam to danes zgodi, naj vas potolažim – bo hitro minilo. Še dobro, da ima število 18 dve plati – iznajdljivost, ki jo daje št. 1 in odločnost, ki jo daje št. 8. Danes boste postorili in naredili vse, česar se boste lotili, pa tudi če ne bo idealno ali perfektno.

Današnji dan je dober za začetek stvari, saj prinaša polno nove energije, moči in odločnosti ter navdušenja. Jasno boste vedeli, kakšen je  cilj, ki ga želite doseči, katere ovire vas bodo pozdravile na poti in kako jih premagati. Vedeli boste, kaj je treba storiti. V zraku bo tudi določena mera nepotrpežljivosti in posledično kanček več frustracij.

Ljudje se bodo morda danes res obnašali nekoliko nerodno ali pa netaktno, kar bo predvsem posledica tega, da se stvari ne bodo odvijale dovolj hitro. Energije dneva bodo pokazale stvari, takšne kot so – brez olepševanja. Če se danes z nekom znajdete v sporu, ne sklepajte prehitro in ne delajte dokončnih zaključkov. Tudi vi boste morda ravno takrat imeli napad nestrpnosti. Osredotočite se na pozitivne energijo in počakajte kakšen dan, preden določene ljudi ali plane izključite iz svojega življenja. Na kakšen bolj harmoničen dan, bodo tudi vaši občutki drugačni.

Srečno, Tjaša