Numerološki vpogled za 17.7.2018

Slika: Pixabay

Današnji dan bom večinoma prijeten in umirjen, nekoliko bolj nemirni boste le tisti, ki imate v svoji numerični kodi število 5.

Dan oblikuje število 17, ki vas bo spodbujalo k delu in k prevzemanju nadzora. Bolj boste natančni, vztrajni in osredotočeni na podrobnosti, zato je dan odličen za vsa birokratska in računovodska opravila. Danes se lotite intelektualnih opravil, dan pa je odličen tudi za načrtovanje naslednjih korakov.

Na poslovnem področju vam bo danes uspeh prinesla kombinacija vztrajnosti, zbranosti, natančnosti, umirjenosti in sodelovanje. Pride dan, ko pridejo na vrsto tudi tista manj prijetna opravila, a tudi ta je potrebno opraviti. Kljub temu, da je danes dober dan za poslovne zadeve, pa z odpiranjem novega posla ali z novim izdelkom oz. storitvijo rajši počakajte do jeseni. Pomnite – velika dejanja počnejo mali ljudje s svojo vztrajnostjo in odločnostjo. Če danes potrebujete pomoč, zanjo prosite, saj vam bo ustreženo.

Še posebej prijateljska pomoč in razumevanje bosta delovala kot balzam na dušo. Razumevanje naj bo v ospredju tudi v odnosu do otrok in nikar ne zamenjujte ljubezni z nadzorom in nenehnim usmerjanjem. Ne vzemite jim vse svobode in veselja, pustite jim Biti.

Nežnost in prijateljsko razumevanje je danes najboljši način za negovanje vajinega partnerskega odnosa. Če so v odnosu težave, poiščita pomoč, preden bo prepozno. Prijateljstvo bo vodilo tudi odnose samskih. Danes je dan za prijateljevanje in manj za začetek novega partnerstva. Drži pa, da so povsod izjeme in morda ste ta izjema prav vi ?.

Dan je namenjen zdravljenju in osebni negi. In danes lahko svoje telo povrnete nazaj v harmonijo, če mu le ponudite vse, kar potrebuje za regeneracijo. Pojdite v naravo, se nastavite soncu in namočite noge v vodo.

Imejte lep dan, Tjaša