Numerološki vpogled za 17.4.2019

Današnji dan prinaša prav posebno mešanico energij, saj se bodo med seboj prepletale ambicije in praktična izvedba vsega, česar se boste lotili. Dan je dober za vsa ustvarjalna opravila in da dokončate vse, kar ste včeraj morda začeli, pa vam ni uspelo speljati do konca. Ne odnehajte, saj vam današnji dan ponuja še eno priložnost. Če potrebujete pomoč, naj vam zanjo ne bo težko prositi drugih, a ne bodite tišasti. Tisti, ki vam bo želel pomagati, bo to storil brez, da bi naj morali pritiskati. Previdni bodite, kako se izražate, saj dan s številom 17 ne slovi po taktičnem pristopu in verjetno se ne želite zameriti posameznikom ali jih celo odsloviti, saj vam le ti lahko v prihodnosti pomagajo pri doseganju vaših ciljev.

Dan bo poleg vsega zelo dober tudi za poslovanje, saj združuje nekonfliktno energijo št. 1 in idealizem števila 7 ter ju nadgradi z energijo 8, ki prinaša pripravljenost za trdo delo. To je vsekakor dobra mešanica za uspeh, zato sledite energijam, pa bo vaš dan uspešen.

Globalni dan 6 bo deloval na nežen način, a če se ga zanemari, lahko pokaže svoj drugi obraz. Zaradi vpliva 6 boste danes prijazni, skrbni, sočutni in razumevajoči. A poleg teh lepih energij se lahko pojavijo tudi muhavost, nekaj jamranja in iskanje pozornosti. Kateri vpliv bo močnejši bo odvisno od tega, če vam bo preko celega dne uspevalo ohranjati ravnovesje med tem, koliko boste dajali in koliko boste prejemali. Če se to ravnotežje poruši in boste imeli občutek, da več dajete, kot dobite, se lahko zgodi, da boste postali muhavi in vse kar paše zraven. Predvsem ne bodite preveč vsiljivi s svojim dajanjem in željo po pomoči, saj se to lahko prevesi v vmešavanje. Če bodo tak drugi do vas, jih hitro in nežno postavite na svoje mesto in jim dajte jasno vedeti, kje so meje.

Prav tako ne pozabite tudi danes paziti nase, predvsem pa zase tudi poskrbeti. Težko poskrbite za druge, če vaše potrebe niso zadovoljene. Če boste le dajali, pri tem pa za vaše osnovne potrebe ne bo poskrbljeno, boste na koncu nezadovoljni in boste predvsem iskali pozornost. Zato poskrbite zase, vi sami in ne pričakujte, da bodo to za vas storili drugi.