Numerološki vpogled za 17.11.2018

Pred vami je dan, ki bo poln ambicij, določene stvari pa bodo dobile svoj namen. Skupaj z realnimi idejami o tem, kaj je in kaj ni mogoče, bo to čudovit dan za ustvarjanje, še posebej, če je to nekaj, kar lahko spremenite v posel ali izkoristite za okrepitev vaše kariere. Če ste včeraj katerega od svojih projektov že začeli, a ga niste dokončali, potem to naredite danes. Število 17 prinaša v dan resnost, zato je dan popoln za čiščenje vsega, kar vas zadržuje.

Če potrebujete pomoč drugih, se jim danes približajte, pri tem pa bodite zelo obzirni. Ker število 17 ne slovi po taktnosti, previdnost res ne bo odveč, saj se danes ne želite zameriti tistim, ki vam lahko pomagajo. Vodilna energija števila 17 je zelo podobna energiji števila 8, le da s seboj prinaša še kanček želje po individualnosti (1) in idealizma (7). Nasvet – včasih je bolje slediti toku in ne iti proti njemu.

Današnji dan združuje energije preteklih dveh dni, zato bo dan nekoliko enigmatičen. Prinaša zagon in nestrpnost ter diplomacijo in nihanje razpoloženja. Posledično boste danes bolj zahtevni, površni in kaj hitro se boste pustili zmesti. Dan bo podoben vožnji z vlakce – malo gor in malo dol, pa malo levo in malo desno. A to ne pomeni, da ne boste prijazni, odprti in preprosto očarljivi. Le nekaj več osredotočenosti in prilagodljivosti boste potrebovali, da boste svojo pozornost lahko usmerili v današnje obveznosti. Če boste imeli kaj prostega časa, ga nekaj posvetite raziskovanju novih idej, ki vam bodo danes prekrižale pot.