Numerološki vpogled za 16.9.2018

Danes je odličen dan, da naredite korak nazaj in si pogledate, kakšni so motivi ljudi okoli vas, pri tem pa ne pozabite preveriti tudi svojih motivov. Čeprav je vibracija števila 16 zaradi števila 7 ponavadi na višjih nivojih, pa vključuje tudi neodvisnost števila 1 in negovalne kvalitete števila 6. Tako se idealizem, ki spremlja sedmico nekoliko zmanjša in brez težav boste danes ocenili, v katero smer se odvija vaše življenje in kaj morate storiti, da bo teklo v smeri, ki vam bo prinesla srečo in največji uspeh.

Dan je dober, da si ogledate seznam nedokončanih projektov in si izberete enega, ki se ga boste lotili. Morda boste danes zelo družabni, a precejšnja mera odločenosti, da naredite, kar ste si zadali, bo dovolj, da vas to ne bo motilo pri delu. Ko boste enkrat začeli delati tisto, kar ste dolgo odlašali, boste ugotovili, da sploh ni tako strašno, kot ste mislili, da bo. Kateremu projektu boste dali prednost, pa je odvisno od vaše osebne numerološke kode.

Današnji dan je namenjen tudi zaključevanju. Ne, ni tako dramatično, kot se sliši. Zaključki so del cikla in so potrebni. So korak na poti do vaših ciljev in vsakič, ko se nekaj zaključi, je to priložnost, da se začne nekaj novega. Uredite stvari, ki so še odprte in pripravljene na zaključek, da jih ne boste po nepotrebnem vlačili s seboj in usmerjali pozornost tja, kjer ni več potrebna. Energije dneva prinašajo prijaznost in razumevanje ter spodbujajo toleranco.

Ker se danes govori o zaključkih, ne smete pozabiti, da je današnji dan naklonjen tudi novim začetkom. In zaključki so temelj, ki mora biti trden, saj se na njem gradi nove zadeve. Trdne hiše ne morete zgraditi na majavih temeljih, enako kot ne morete začeti novih projektov na nezaključenih zadevah. Naredite, kar morate narediti in se potem s pogledom in mislimi usmerite naprej, v prihodnost.

Srečno, Tjaša