Numerološki vpogled za 16.5.2019

Danes je dober dan za razmislek in ponovno preučitev projektov na katerih delate in ste z njimi v zaostanku. Število 16 prinaša kombinacijo samozavesti 1, skrbne narave 6 in idealizma 7. Ljudje so po naravi fascinantni in danes vam bodo dali veliko misliti, še posebej, ko bo govora o idejah. Padala bodo različna mnenja, predvsem s strani oseb v vašem ožjem krogu. Poslušajte jih, ne obsojajte predlaganega, temveč najprej dobro premislite, ter šele nato sprejmite odločitev. Postavite si prioritete, a šele po tem, ko pretehtate vse možnosti.

V kolikor ste z nečim odlašali, vsaj kar se tiče zaključevanja, so današnje energije odlične, da to spremenite in popravite napako oz. zadevo zaključite. Verjamem, da so določene zadeve strašljive, a ko se boste dela lotili, boste ugotovili, da ni tako strašljivo, kot ste se bali, da bo. Stvari bodo lepo stekle, naj vas strah pred njimi ne ustavi. Vi to zmorete in vse bo ok.

Globalni dan 6 prinaša energije, zaradi kateri boste zelo prijazni in skrbni. Po drugi strani pa kaj hitro lahko postanete tudi muhasti, z nekaj dramatiziranja in užaljenostjo. Vse je odvisno o tega, kako boste k stvarem pristopili – ali boste drugim dovolili, da vas izkoristijo ali se boste spomnili, da morate poskrbeti zase tudi takrat, ko ste sočutni, prijazni in razumevajoči. Postavite meje in ne dovolite, da jih drugi prestopijo. Ali morda vi v odnosu do drugih. V kolikor pride do tega, bo to odlična podlaga za pretirano, predvsem pa nepotrebno dramatiziranje in kujanje.

Druga plat števila 6 se nanaša na idealiziranje stvari in željo, morda celo zahtevo, da so stvari narejene točno tako, kot ste si zamislili. Ne zatikajte se v malenkostih, uporabite svoje razumevanje in sočutje, a le toliko, da stvari umirite. Saj veste, meje ste postavili z razlogom.