Numerološki vpogled za 16.10.2018

Pred vami čudovit dan, v katerem lahko naredite korak nazaj in in si ogledate, s katerimi motivi delujejo ljudje okoli vas, pri tem pa ne pozabite upoštevati tudi sebe ?. Čeprav bo dnevu kraljevala vibracija števila 7, pa ne pozabite na vibracije ostalih dveh števil, ki kot veste, prinašata še samostojnost in skrb za druge. Tako boste danes lahko preučili, v katero smer gre vaše življenje in kaj je potrebno še storiti, da bi ga usmerili k še večjemu zadovoljstvu, sreči in uspehu.

Dobro si oglejte svoj seznam nedokončanih projektov in si izberite enega, na katerem boste danes delali. Danes ne boste ravno družabni, boste pa posedovali z določeno mero odločnosti. Največkrat je tako, da ko se lotite težave in jo začnete reševati, ugotovite, da niti ni tako strašna, kot ste mislili, da je. In ko boste prišli do tega spoznanja, vas loči le še korak, da danes dejansko zaključite vsaj en projekt.

Poleg tega je danes odličen dan, da spravite v pogon nove projekte, da začnete z novimi načrti, za uresničevanje nečesa novega. Imeli boste voljo, zagon in odločnost, pazite le, da se to ne obrne v trmo. Bodite pazljivi, kako se boste novih stvari lotili in kaj bodo počeli drugi, da ne pride do užaljenosti ter nepotrebnih trenj in sporov. Ne pozabite na to opozorilo, še posebej, ker bo vpliv današnjih energije tudi v tem, da se boste netaktno in hitro dotaknili bistva vsake zadeve ter takoj naredili naslednji korak. Tako kot boste vi delovali odkrito in netaktno, tako bodo delovali tudi drugi. Res ni potrebe, da danes iščete in brskate za skritimi ozadji, ker jih verjetno ne bo. Kar bodo rekli, bodo tudi mislili oz. čutili. Morda bodo nekateri delovali iz razočaranja, pa znajo besede biti toliko bolj ostre. Vendar ne sprejemajte dokončnih odločitev danes. Počakajte, da boste videli, kaj se bo še zgodilo, preden podate končno razsodbo o osebi, ki je bila do vas ostra. Morda ji daste še eno priložnost.

Želim vam lep in uspešen dan.