Numerološki vpogled za 15.9.2018

Danes bo prisotna zanimiva mešanica energij, in zato to ni dan, ki bi bil primeren, da se lotite stvari, ki bi od vas zahtevale, da se pretegnete. Tu ni govora o sebičnosti. Se bodo po pojavljali vplivi števila 15 – željo po neodvisnosti in samostojnosti prinašata tako število 1 kot število 5, potem pa je tu še vpliv števila 6, ki pa prinaša potrebo po tem, da bi bili odvisni od nekoga, da bi bili preskrbljeni. Želje in potrebe ne bodo usklajene, kar vnaša nered v dan in najbolje je, da se osredotočite na eno od njih in potem štartate od tam.

Število 15 spodbuja željo po samopomoči in skrbi zase. To je tudi največ, kar zase lahko danes naredite. Če se vi ne počutite dobro in niste najboljši, kar lahko ste, potem tega tudi drugim ne morete nuditi. In če se danes želite le naspati, potem to tudi storite. Vse drugo lahko počaka. Ali pa želite spremeniti svojo prehrano in način življenja – naredite danes plan, posvetite se sebi. Delajte stvari, ob katerim se vi dobro počutite in ob katerih vam zapoje duša. Seveda se lahko prilagajate drugim, a ne bodite presenečeni, če boste potem sitni in nezadovoljni. Uporabite današnje energije konstruktivno in ne zamudite podpore ter priložnosti, ki vam jih prinaša današnji dan.

Precej se boste danes ukvarjali tudi z materialnimi vidiki življenja – z nepremičninami, bančništvom, naložbami, posojili, dolgovi in še več. Dan je dober, da se posvetite svojemu finančnemu stanju in se prepričate, da so stvari urejene. Zadeli na lotu danes verjetno ne boste, vas bodo pa energije dneva vsekakor nagradile za trdo delo, zato zavihajte rokave in se zakopljite v delo. Bodite previdni, da pri tem ne boste prezrli tistih, ki so ali vam še bodo pomagali pri doseganju vašega uspeha ali vam drugače stali ob strani. Kljub delu pa ne pozabite na skrb zase.

Srečno, Tjaša