Danes bodo v ospredju ljubeče energije, ki negujejo in vzpodbujajo dajanje, vendar se najprej prepričajte, da ste dobro poskrbeli sami zase, preden poskusite pomagati nekomu drugemu. Če ne boste poskrbeli zase, ne boste imeli veliko dati drugim, še posebej, če boste utrujeni in izgoreti. Danes je še posebej pomembna prehrana in da si privoščite tako zelo potreben počitek. Če se le da, se držite stran od ljudi in okolij, ki vam jemljejo energijo, saj je današnji dan namenjen večanju lastnih zalog energije.

Res ni sebično, da želite poskrbeti zase; to je nujno. Ne morete dobro negovati in dajati drugim, če ne postavite sebe najprej na prvo mesto in se šele nato posvetite drugim. V nasprotnem primeru boste pregoreli. Saj bo kakšen drug dan veliko bolj primeren za taka dejanja in razdajanje in takrat boste dosegli vse, kar si boste zadali. Na dan, ko vlada število 15, je res najbolje, da pridete najprej na vrsto vi in poskrbite za svoje dobro počutje.

Dan bo ovit v skrivnostno tančico, kar pomeni, da nič ne bo jasno in očitno. Energije bodo prinašale neodvisnost in nič, kar se bo danes dogajalo, ne boste jemali za samoumevno. Danes boste zbirali dejstva, ki jih boste potem pretehtali in pregledali, da boste na koncu res prepričani, da se skladajo z vašimi pogledi na svet. Kar ne bo ok, boste brez težav zavrgli. Vsako stvar boste pred izvedbo dobro premislili, pri tem pa ne bo pomembno oz. vas ne bo zanimalo, če se bo ideja ali zamisel drugim zdela nenavadna ali celo nesprejemljiva, konzervativna.

Danes ni dan, ko bi sledili konzervativnim smerem, temveč je dan, ko boste sledili svoji poti. Morda boste na dogodke iz svoje preteklosti pogledali drugače in jih dojela, ovrednotili na drug način. Tako boste lahko dogodke preteklosti vzeli kot stopnice na poti, ki so vas pripeljale v sedanji trenutek, ko boste lahko presegli vzorce bivanja, ki so vas ovirali in se odprli novemu, ki bo bližje vam.

In danes se bo dejansko vse dogajalo nekje v ozadju, globoko v vas – danes boste opazovali, razmišljali in reflektirali. Števila današnjega dne vam bodo dala možnost, da boste delovali na višjih vibracjah in ta energija bo prav žarela iz vas. Vzemite si čas zase.

Imejte prelep dan, Tjaša