Numerološki vpogled za 15.7.2018

Dan bo večinoma dober, lahko pa vas doleti tudi kakšno prijetno presenečenje. Vsi, ki imate v svoji numerološki kodi število 4, boste dan lažje prebrodili, če boste dlakocepljenje zamenjali s humorjem. Vsem nam o lažje, če se bomo res zavedali, koliko bogastva imamo okrog sebe in za koliko stvari smo pravzaprav lahko hvaležni.

Energije dneva bodo ustvarjalne in bodo kar čakale, da jih izrazite. Odprite se svoji kreativni energiji in ljudem okrog sebe, pa lahko do konca dneva doživite neko prijetno presenečenje.

Na finančnem področju se to lahko zgodi v obliki nečesa, ki vam bo dobesedno padla z neba. To še posebej velja za vse, ki imate v svoji časovni kodi števili 7 in 8. Na poslovnem področju pa se disciplinirajte in sledite svoji viziji. Premislite, kaj morate pred tem še urediti, še posebej birokratske zadeve in jih uredite. Če ste umetnik, jih morda prav danes pokažete še drugim in jih objavite na spletu. Dan je dober za promocijo svojih izdelkov, za prošnje, druženje, zabavo in prireditve.

Danes boste uživali v družbi prijateljev, ki jih boste očarali s svojo prizemljenostjo in praktičnostjo. Tudi vaš humor in vaše veselje bosta dobrodošla. Vzemite se danes čas zanje in za svoje otroke, morda skupaj odigrate igrico Jaz sem. Z njo boste poglobili medsebojno povezanost in gradili osebne notranje moči.

V družbo se odpravite tudi samski. Nikar ne sedite in ne čakajte doma, saj vam to ne bo prineslo novih poznanstev. Od čakanja se človek le postala, srce pa ostane osamljeno. Čustvena bližina in romantika naj bosta danes vodilo na partnerskem področju; pomagali bosta pri ohranjanju strasti v zvezo in nežni pripadnosti. Prepustite se domišljiji in naredite nekaj žgečkljivega samo za partnerjeve oči.

Na splošno pa vam bo dobro dela masaža, obisk savne, wellnesa, plavanje ali pa ples. Vse to namreč krepi organizem, najbolj pa ga zdravi občutek sreče.

Uživajte v skupnem druženju, Tjaša