Numerološki vpogled za 15.6.2019

Smo na polovici  meseca junija, zato je dan pravšnji, da ovrednotimo, kaj smo dosegli in kaj nam je še preostalo. Potem pa si zagotovite nekaj počitka in sprostitve ter poskrbite zase. Obdajte se z ljudmi, ki vas podpirajo in izboljšujejo vaše življenje. Vzemite si čas zase in si ponavljajte, da skrb zase ni sebična, ampak je obvezna. Če ne poskrbite zase, potem tudi drugim ne morete nuditi najboljše, kar lahko.

Število 15 je že na splošno namenjeno negovanju in skrbi, poleg tega pa zajema še sočutje in dajanje št. 6, skupaj v kombinacija pa prebujata tudi čut za sočloveka. Danes boste delovali neodvisno od drugih, kar bo posledica vpliva 1. Kljub vsemu je to kar zapletena mešanica energij, kar se bo najbolj izražala v tem, da boste po eni strani želeli delovati neodvisno, po drugi pa si boste želeli, da nekdo poskrbi tudi za vas in da niste sami. To dvoje nekako ne gre skupaj 😊. Sledite tisti želji, ki vam prinaša lahkotnost in dober občutek.

Izberi svoj termin…

Tudi globalni dan 6 prinaša v dan skrb in sočutje. Vodila vas bo močna želja, da bi poskrbeli za druge, da bi poskrbeli, da bodo varni in da bodo njihove potrebe izpolnjene. Pri tem bodite zmerni in ne prestopajte meje, da ne boste drugim dajali občutka, da jih dušite. Ne potrebuje vsak pomoči, tudi če ste vi mnenja, da jo. Naredite korak nazaj, saj bodo vaša dejanja sprejeta kot vmešavanje in boste zavrnjeni. Če boste kljub vsemu vztrajali in ob zavrnitvi igrali mučenika, zato da bi dobili njihovo pozornost, boste danes vsekakor potegnili ta kratko. Obrnite raje vso to pozornost v skrb zase in si privoščite masažo ali sprehod v naravi.  Tako boste obnovili svoje energije in pocrkljali svoje telo, kar je prav tako v duhu 6, saj je eden od vplivov 6 tudi ta, da si bo vsakdo želel biti  v svoji najboljši različici. In če tega ne boste dosegli, boste tekom dneva bolj razburjeni, kot je to sploh potrebno. Osredotočite se na pozitivne vidike 6 – združite prijaznost in razumevanje pa bo vaš dan poln prijaznosti, optimizma in uspehov.