Numerološki vpogled za 13.11.2018

Današnji dan bo oblikovalo število 13 in v trinajstici ni v resnici prav nič strašljivega, pa četudi pade na petek. Združuje energijo števila 1 in 3, pri čemer 3 prinaša odprtost, pa tudi določeno dozo stabilnosti. In ko boste danes že mislili, da vam je vse jasno, se bo godilo nekaj neobičajnega, samo zato, da boste lahko videli stvari v drugi luči. Število 13 res ni število, ki bi se ga bilo treba bati. Edina stvar, ki se jo danes lahko bojite je, da boste lenobni, saj od vas to število zahteva, da ste samoiniciativni in sami vidite, kaj je treba postoriti. Ob koncu dneva boste za svojo vztrajnost in opravljeno delo lepo nagrajeni. Verjemite, če boste danes »videli« delo in se ga marljivo lotili, bo to dan, ki si ga boste zapomnili.

Dan je dober za poslovne zadeve, saj boste na tem področju danes še posebej učinkoviti in profesionalni. Če je med finančnimi ali materialnimi zadevami kakšna, ki ji je treba posvetiti posebno pozornost, ne odlašajte in to storite danes. Za vsa področja pa velja, da današnjih obveznosti ne puščajte za kakšen drug dan – kar je treba storiti danes, ne prestavljajte na jutri, da vas ne bo bremenilo v prihodnosti. Danes se seje, da boste kasneje lahko želi, zato danes ne iščite bližnjic.

Na srečo je današnji dan podprt s praktičnostjo in delavnostjo, zato vam svojih obveznosti ne bo težko izpolnjevati, če imate le nekaj samoiniciative v sebi. Zavihajte rokave in se lotite vsega, kar še ni dokončano in je zrelo za zaključek. Dan prinaša napredek pri projektih, če boste le vestni. Pri tem ne spreglejte potreb drugih, ki so prav tako pomemben del vašega uspeha.