Numerološki vpogled za 12.9.2018

Današnji dan vas bo prav potiskal, da dobro pogledate vase in v to, kaj čutite. Ne boste edini, ki se boste poglabljali v svoje občutenje, saj bo to splošna vibracija dneva. To pomeni, da bodo verjetno tudi drugi bolj osredotočeni na dogajanje v sebi, posledično bolj zamišljeni ali celo nekoliko tečni. Ne prezrite svojih občutkov, vendar pa bodite previdni, kje, komu in kdaj se boste odprli. Drugi morda ne bodo tako prizanesljivi, kot upate ali pa bodo preveč osredotočeni nase, da bi slišali, kar jim imate povedati. To bo vse vpliv števila 12.

Število 12 je zelo kompleksno število. Vsebuje neodvisnost števila 1, občutljivost števila 2 in hrabrost števila 3. Morda vam ne bo povsem jasno, zakaj razmišljate o določenih stvareh ali zakaj se počutite tako, kot se. Presenetila vas bodo nenadna nihanja razpoloženja, pri vas in pri drugih, pa tudi sam potek le teh. Ne glede na to, kaj vam bo danes prišlo naproti, boste zmogli kar najbolj izkoristiti tudi današnje energije dneva in premagati izzive dneva.

Dan bo prinesel tudi nekaj nepredvidljivosti, kar lahko povzroči, da se ne boste obnašali kot običajno ali pa boste nestrpni in nervozni, če se bodo tako obnašali drugi. Danes je dan za fleksibilnost, ustvarjalnost in nekaj pustolovskega duha. Vse to so lepe lastnosti, vendar previdno, da ne boste pretiravali in se podali na pot, ki ni povsem vaša ter s tem osebe okoli sebe spravljali ob pamet. Poskrbite, da bodo drugi razumeli vaša dejanja in dvakrat preverite, če ste vi razumeli, kaj vam govorijo drugi. Če ne, bo nastala zmešnjava.

To bo še posebej pomembno, če boste staknili glave in se poslužili brainstorminga. Dobro poslušanje in razumevanje povedanega lahko rodi neverjetne nove ideje in načrte. A naj ostane le pri premlevanju in delanju načrtov, saj danes ni dan za tveganje. Lahko pa razmišljate in načrtujete nove podvige, s pomočjo pozitivnih aspektov dneva boste pri tem zelo ustvarjali in uspešni. Uresničevali jih boste kakšen drug dan, saj je danes dan, da se poglobite vase.

Lep dan vam želim,  Tjaša