Numerološki vpogled za 12.7.2018

Dan bo večinoma prijeten, še posebej, če se boste posvetili družini in izmenjavi nežnosti ?. Število 12 vzpodbuja medsebojno pomoč in družinske vezi, vendar pa si ne naložite več, kot zmorete nositi. Nekoliko težji in bolj napet bo dan za vse, ki imate v svoji numerični kodi števili 5 in 7.

Energije dneva bodo podpirale ustvarjalnost, intuicijo in delo z ljudmi, zato je danes odličen dan za obisk zdravnika in za zdravljenje, tako duše kot tudi telesa. Če ste do sedaj že razmišljali o tem ali pa vas preblisne, potem je danes odličen dan, da obiščete kakšnega alternativnega zdravilca, energijskega praktika, svetovalca, coacha ali družinskega terapevta.

V ospredju bo danes razumevanje in sprejemanje, še posebej v odnosu do svojih otrok. Razumevanje in sprejemanje njih samih takih kot so naj ima prednost pred še tako pametnim nasvetom.

Vam pa razumevanje ne bo kaj dosti pomagalo na poslovnem področju, kjer se zanašajte predvsem na intuicijo. Prisluhnite ji in nikar ne silite z neko odločitvijo za vsako ceno. Intuicija naj bo vaša vodnica tudi na finančnem področju. Zaupajte ji, drugače vas bo danes lahko zaneslo v nepotrebne nakupe.

Na partnerskem področju dan prinaša ljubezen, romantiko in strast. Samski se potrudite in se prepustiti intuiciji. Spustite nadzor, ki ga pravzaprav niti nimate in se prepustite čustvom, krepost pa naj ostane doma.

Na splošno boste danes bolj uživali doma, v mirnem zavetju, kot pa na kakšni hrupni zabavi. Ne vabite k sebi prijateljev, ki neprestano jamrajo in se pritožujejo, saj vam s tem jemljejo energijo. Ni vam treba nase prevzemati posledic njihovih dejanj – to ni prijateljska pomoč. Prijateljsko mu pomagajte tako, da ga boste spodbudite k novim, bolj uspešnim načinom delovanja. Pri tem pa ne pozabite – vsak živi svoje življenje in sprejema svoje odločitve.

Ljubezen se ne izraža z zaskrbljenostjo in vsiljevanjem. To je ego. Ljubezen se izraža z nežnostjo, sprejemanjem, sočutjem in ljubečo skrbjo.

Želim vam lep dan, Tjaša