Numerološki vpogled za 12.11.2018

Tudi današnji dan prinaša mešane energije – število 1 prinaša inovativnost, 2 občutljivost ter 3 odprtost in sproščenost. Vaše razpoloženje in čutenje se bo spreminjalo iz sekundo v sekundo. Ker bodo energije vplivale na vse, boste morali biti danes preko dneva izredno pozorni, še posebej, ko boste v stiku z osebami, ki se bodo počutile podobno kot vi.

Ko je v igri število 12, bodite posebej pozorni na svoja čustva in najdite način, da jih izrazite. V kolikor ste kreativni, storite nekaj izvirnega in čustva izlijte na način, ki vam najbolj ustreza – risanje, pisanje, ples… Dvakrat premislite, preden se odprete drugim in jim zaupate, kaj vas tare. Poskrbite, da odprete svoje srce pravim osebam, na pravem mestu in ob pravem času.

Včasih je prav, da ostanete nekoliko skrivnostni in ne pritegnete preveč pozornosti nase. To bo morda delovalo kot, da ste odsotni in se umikate, a pretirana pozornost danes ni najboljša izbira. Raje se držite v ozadju in opazujte. Tudi če se ne izpostavljate, lahko veliko naredite za druge in jim pomagate. Precenite, katere stvari so pomembne in se jih lotite. Ostale pustite za kakšen drug dan.