Numerološki vpogled za 12.10.2018

Današnji dan prinaša tri zelo različne in pogosto nasprotne si energije. Število 12 namreč sestavljata št. 1, ki stremi k inovacijam in št. 2, ki je prinaša občutljivost, skupaj pa tvorita 3, ki prinaša odprtost. Preko celega dneva se zna dogajati, da ne boste točno vedeli, kako se počutite, saj se bo počutje spreminjalo iz trenutka v trenutek. Če se boste en trenutek počutili dobro, pa se boste že v naslednji sekundi lahko počutili drugače. Ker se tako ne boste počutili samo vi in bo vpliv pogost tudi pri vseh v vaši okolici, bodite danes nekoliko bolj obzirni do sebe in do drugih. Prav vsi boste danes nekoliko zmedeni, saj ne boste vedeli kako se počutite in kaj bi s temi občutki počeli.

Lahko bi rekli, da je namen današnjega števila 12 prav to, da ste še posebej pozorni na svoja čustva in da najdete način, na katerega bi jih lahko izrazili. Če ste kreativni, boste morda želeli storiti nekaj izvirnega in produktivnega. Preden se danes odprete drugim in razgalite svojo dušo, dvakrat razmislite in poskrbite, da boste v družbi pravih ljudi.

Na splošno bodo danes v ospredju skrb, sočutje in razumevanje. Do drugih boste prijazni in ljubeče boste poskrbeli za druge, vendar bodite previdni da ne boste pri tem pretiravali. Mnogi bodo hrepeneli po pozornosti in pogost bo občutek, da kar nimajo dovolj. Pri tem ne pozabite, da mnogim ni pomembno, kakšno pozornost dobijo – tudi če je to negativna pozornost – včasih je vsaka pozornost boljša od nobene pozornosti. Ker boste v nežnih in sočutnih energijah, se vam bosta danes krutost ali nepravičnost zdeli kot nekaj nerazumljivega ali celo nezaslišanega. To pa je sta tudi stvari, ki vas danes lahko iztirita. Ne dovolite, da vas zmedejo in potegnejo v svoj vrtinec. Ohranite svoj čut za ljudi, bodite skrbni in razumevajoči do te mere, kot ustreza vam.

Srečno!