Numerološki vpogled za 11.9.2018

Število 11 v mesecu s seboj prinaša sanjarjenje in nekoliko idealistične poglede na svet. Je eno od glavnih mojstrskih števil, ki v sebi nosi paket posebnih lastnosti in izzivov. Na splošno se v vas zna naseliti nekaj tesnobe, kar bo posledica ostanka delovanja zmedenih energij števila 10 in spoznanja, da ne morete vseh osrečiti, niti ne morete odpraviti vseh svetovnih težav, ne glede na to, kako srčno bi si želeli narediti.

Lahko, da boste danes preobčutljivi. Če boste dajali preveč poudarka na mnenja drugih, ne boste mogli prevzeti vseh daril, ki vam jih prinaša današnji dan. Ko boste lahko šli preko mnenja drugih, bo vaša osebnost lahko resnično zasijala. V kolikor ne boste podlegli nepotrebnemu stresu ali strahu, lahko veliko dosežete.

Stabilnost in varnost bosta zaznamovali današnji dan. Morda nista najbolj privlačni in zanimivi lastnosti, pa vendar vam bosta omogočili, da boste lahko opravili veliko priprav za prihodnje dni. Pomagata vam pri osredotočenosti in vam dajeta potreben zagon. Morda rezultati današnjega dne ne bodo vidni takoj, a to ne pomeni, da vaše delo ne bo opaženo. Dan bo produktiven, a ne pričakujte veliko pohval ali premišljenih dejanj s strani drugih. Prej kot pohvalo boste slišali kakšno kritiko ali pripombo, ki vas bo morda zadela zaradi direktnosti, a bo po vsej verjetnosti resnična. Ne bodite užaljeni in se osredotočite na to, kaj lahko naredite drugače.

Zaradi današnje splošne stabilnosti, ki se bo kazala pri vseh, danes ni dan za nepremišljene korake ali za kakršnakoli tveganja. Držite se ustaljenih poti in se pri tem ne zgledujte po tistih, ki bodo ubirali nove poti. Ne obremenjujte se s tem, kaj in kako delajo stvari drugi in poskrbite, da boste vi imeli pod kontrolo svoje zadeve in pa tudi besede. Če boste kontrolo izgubili, se bodo stvari začele zapletati, kar bo prineslo stres in naporen dan. Saj veste – stabilnost in varnost, pa boste ob koncu dneva zadovoljni.

Želim vam umirjen dan,  Tjaša