Numerološki vpogled za 11.11.2018

Včerajšnji dan ni bil najlažji in po viharnih energijah se bo danes prilegel počitek. V vsakem primeru najdite način, da se boste sprostili. Število 11 je eno od glavnih/mojstrskih števil in kot tako prinaša zelo mešane energije in vplive. Preko celega dneva boste delovali v duhu idealizma in želeli vsem le najboljše. Po drugi strani pa boste tudi zelo občutljivi in zavedali se boste, da svet v resnici ni idealen. Ta dvojnost, ko boste vsem privoščili le najboljše, a stvari videli v slabi luči, lahko povzroči nemir in občutek tesnobe.

Kljub dvojnosti boste danes prijazni, skrbni in sočutni z veliko željo, da bi drugim pomagali. To so lepe lastnosti, a pri tem ne pozabite, da vsi ne potrebujejo vaše pomoči. Ne tiščite nosu v zadeve, ki se vas ne tičejo, pa bo dan dokaj umirjen. V nasprotnem primeru bo kaj hitro prišlo do nepotrebne drame in ranjenih čustev.

Seveda obstaja tudi možnost, da se bodo nekateri na vsak način trudili pridobiti vašo pozornost. V tem primeru bodite previdni, da vaše prijaznosti in želje po pomoči ne bodo izkoriščali. Energije dneva niso negativne, na nek način bodo sledile vašemu počutju. Če boste pozitivni, bodo potencirale pozitivo, če boste negativni pa negativo. Veliko je danes odvisno prav od vas samih.

Najboljša stvar, ki jo danes lahko naredite je, da se sprostite, pa četudi je to le petminutna meditacija ali kratek sprehod v naravi. Karkoli, le da si uspete »ponastaviti« razpoloženje. Število 11 bo vplival tudi na vašo delovno vnemo in čeprav je danes veliko govora o sproščanju, je danes dan, ko lahko vaše delo prinese visoke nagrade.