Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga. (Nelson Mandela) In pogumnim pripada svet. Zato – če vas danes prešine briljantna ideja, zberite pogum in speljali jo boste brez težav. Danes ne poslušajte nikogar, predvsem pa ne tistih, ki v vsaki stvari vidijo težave in probleme. Poslušajte sebe in premislite, kaj za uresničitev te ideje potrebujete. Če vsega ne zmorete samo, pošljite prošnjo ali vzpostavite kontakt s tistim, ki vam lahko pomaga, da dosežete cilj. Še posebej dopoldanski del je primeren, če imate namen prositi za pomoč; zbiranje informacij in analiziranje pustite za popoldan. Vaše razmišljanje bo danes bliskovito, brez težav boste navezovali stike, kar je vsekakor pozitivno, če boste iskali pomoč drugje. Previdno le pri obljubah – obljubite le stvari, ki jih boste lahko dejansko speljali.

Morda se vam bodo danes zaradi teže materialnih in finančnih skrbi občasno šibila kolena, a boste z vztrajnim delom tudi te težave premagali. Oddajanje prošenj za posojilo ali kredit raje prestavite na kakšen drug dan, če pa to ne gre, potem to storite v dopoldanskem času.

Nobenih težav pa danes ne boste imeli pri navezovanju stikov. Kamorkoli boste šli, boste navezali prijetne in pristne stike z vsemi okoli sebe. Bodite samozavestni, pogumni, srčni in prijazni do drugih ljudi in bodite vzgled svojim otrokom. Veliko več boste svoje otroke naučili z vzgledom, kot pa besedičenjem pridiganjem. Pri tem jim ne pozabite pokazati, da so enake vrednote pomembne tudi v odnosu do sebe in do okolice. Tako jim boste dali odlično popotnico, da bodo odrasli v samozavestne, pogumne, srčne in prijazne osebe.

Na partnerskem področju boste danes želeli ugajati. Ne pozabite, da enako velja tudi za vašega partnerja. Če boste želeli biti v središču pozornosti in da z vami ravnajo kraljevsko, potem enako privoščite tudi partnerju. S tem, ko ga boste poslušali, mu dali odobravanje in priznanje, ki ga potrebuje, boste dobili priložnost, da obudite stare strasti in poživite odnos. Tisti, ki ste samski, se pripravite na pestro in razburljivo ljubezensko življenje. Proti večeru se boste sicer nekoliko umirili in na površje bo prilezla vaša pretirana resnost, želja po nadzoru. Postali boste pretirano zaskrbljeni. Kaj vas v resnici skrbi?

Danes se še posebej dobro zavedajte povezave med mislimi in čustvi ter čustvi in počutjem. Sledite svojim mislim, svojim idejam. Ne poslušajte »nejevernih Tomažev«, tudi če imeli občutek, da boste s svojimi dejanji izstopali.


Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.


za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Pa lep dan ?.