Numerološki vpogled za 10.9.2018

Število 10 je število akcije. Polni boste elana, individualizem bo še nekoliko bolj izrazit, pogosti bodo nenadni dogodki, število 1 pa bo to še potenciralo. Dan prinaša ambicioznost in občasno se bo zdelo, kot da vam je vseeno, koga ali kaj boste poteptali, da bi dosegli svoje cilje. Rutinska opravila vam danes ne bodo dišala, banalnosti pa vas bodo dolgočasile in če boste preveč zdolgočaseni, se bo pojavilo nihanje razpoloženja. Zato se danes zaposlite in si zapolnite dan do te mere, da vam ne bo dolgčas.

Kljub vsemu pa število 10 prinaša tudi boljše vplive. Ker podpira individualnost in vas motivira, boste danes lažje razmišljali izven običajnih okvirov in boste bolj naklonjeni novim in morda bolj avanturističnim načinom delovanja. To pa vam bo pomagalo, da boste lažje dosegli svoje dolgoročne cilje.

Če boste danes imeli težave s koncentracijo, ne bodite prestrogi do sebe. Na vas bodo vplivale različne energije – od diplomacije do nihanja razpoloženja, pa na eni strani delovanje s strastjo in na drugi nestrpnost. Nasprotujoča si občutja, ki so po eni strani lahkotna, vendar pa je vedno prisotna še bolj temperamentna stran, zaradi česa vse skupaj deluje neresno.

Že same vibracije dneva bodo vašo pozornost odvračale stran od stvari, ki se jih boste lotili, zato je še toliko bolj pomembno, da ste zelo osredotočeni na vse, česar se boste danes lotili. Z lahkoto se boste oddaljili od vseh projektov, na katerih boste delali, pri vsem tem pa vas to verjetno sploh ne bo motilo. Vsaj takoj ne. Vam pa to lahko povzroči zaplete kasneje, še posebej, če zaradi tega ne boste izpolnili svojih obveznosti oz boste zaradi tega manj odgovorni. Po drugi strani pa vas pretirana osredotočenost lahko pripelje do tega, da izgubite živce, če se bodo drugi vmešavali v vaše delo ali vas pri delu motili. Poskušajte najti vmesno pot, z zmerno merico potrpežljivosti. Vse pomembnejše odločitve prestavite na kakšen drug dan, ko boste veliko bolj trdni in stabilni.

Pa lep ponedeljek,  Tjaša