Numerološki vpogled za 10.10.2018

Pred vami je dan, ko boste želeli biti v srčiki dogajanja. Motivacija bo velika, poleg tega boste odločni in osredotočeni na cilj. Nekaj čustvenih nihanj se lahko pojavi v primerih, ko stvari ne bodo šle po vaših načrtih. Število 10 vsebuje energijo števila 1, le da jo še dodatno potencira, kar vam prinaša močnejšo osredotočenost in željo po samostojnem delovanju, pa tudi močnejša nihanja razpoloženja. Dan bo ali zelo produktiven ali pa popolnoma neuspešen – odvisno od tega, kako se boste spopadali z mnogimi ponujenimi priložnostmi in pa motnjami, ki se bodo pojavljale sočasno.

Ko je na vrsti število 10, boste vsako situacijo, ki vam ne bo všeč, pozdravili z obilico negodovanja in nezadovoljstva, morda boste občasno celo žalostni in hudo nevljudni. Če boste vzeli ovire kot izzive in ne boste dovolili, da vas iztirijo, je danes lahko pred vami uspešen dan, ki vam bo ponudil polno pozitivnih priložnosti.

Na splošno bodo današnje energije preproste in jasne, kar prinaša v dan določeno stabilnost. Velik poudarek boste danes dajali tradiciji. Pojavi se lahko netaktičnost, kar pomeni da boste vi in tudi drugi jasno povedali, kaj mislite in kaj želite, brez kančka diplomacije. Vse pa bo povedano z namenom usmerjanja k ciljem in s točno določenim namenom. Ne jemljite povedanega preveč osebno, saj vam morda ne pomaga ta trenutek, vsekakor pa vam bo pomagalo pri doseganju dolgoročnih ciljev. Nagrade in zadovoljstvo bodo prišli kasneje, danes je za to bolj malo možnosti. Danes res ne dovolite, da vas neposrednost drugih kakorkoli prizadene.

Prav tako nima smisla, da se počutite prezrte. To vodi le v nepotrebne negotovosti in dvome v vaše delo. Osredotočite se na svoje delo, drugi pa naj opravljajo svojega; osredotočite se na svoj uspeh, naredite korak naprej k svojim ciljem ter se držite preizkušenih in vam ljubih načinov dela. Na dolgi rok se bo izplačalo.

Želim vam lep dan, Tjaša