Numerološki vpogled za 1.8.2018

Današnji dan naj bo namenjen druženju in sodelovanju, idealen je za timsko delo, sestanke, glasbo in prijateljevanje. Veliko vlogo bo imel pogovor, saj boste prav preko pogovora hitreje uzrli bistvo. Trmasto vztrajanje pri svojem danes ne bo obrodilo sadov. V vas bo vse bolj naraščal nek notranji nemir, ki bo terjal akcijo in delovanje. Pa vendar se vse stvari ne bodo odvijale po načrtih, zato ne rinite z glavo skozi zid.

Na poslovnem področju to pomeni, da z odpiranjem novega podjetja še počakajte. Niti ne prehitevajte z novimi projekti, rajši počakajte do jeseni. Lotite se dokončevanja starih zadev, a na nov in drugačen način. Če nimate idej kako, se naslonite na predloge drugih, saj vam bo prav timsko delo in sodelovanje danes prineslo rezultate. Še prej pa preverite, če vam bodo želeni rezultati res prinesli zadovoljstvo. To storite tako, da se vživite v situacijo, kot da se vam je želja že izpolnila in prisluhnete vsem občutkom, ki jih ob tem doživljate.

Kar se denarja tiče, je danes dan, ko ga lahko nekaj podarite nekomu na ulici ali trgovki v trgovini oz. nekomu, ki ga potrebuje. S tem se učite dajanja in česar niste sposobni dati, tudi ne morete dobiti.

Učenje sodelovanja in medsebojne pomoči naj bo v ospredju tudi v družinskem okolju. To lahko najbolje naredite z vzgledom oz. da vas otroci vidijo, ko to naredite. Z govorjenjem o tem ne boste veliko naredili. Dan je odličen za druženje, tako z otroci kot s prijatelji, predvsem pa je današnji dan idealen za izražanje sočutja in pomoči. Pri tem se spomnite, da je še tako bogat človek revež, če je brez prijateljev.

Na partnerskem področju se vam bosta najbolje obrestovala nežnost in izražanje razumevanja. Glasba in ples bosta danes delovala blagodejno, zato naj to dvoje danes ne izostane v odnosu – če ne drugega, se zavrtita po dnevni sobi. Samski se danes opremite s pogumom, saj lahko pride do nepričakovanega srečanja. Naj vas ne zaustavi strah. Kot je zapisala Nastja Mulej:  Ničesar ne uresničimo, česar prej ne sanjamo.

Vse lepo,  Tjaša