Numerološki vpogled za 1.12.2018

Prvi dan v mesecu prinaša občutek, da je vse mogoče in da nam lahko uspe vse, česar se lotimo. Ne glede na to, ali ste že začeli z novim projektom, z novim izzivom ali pa ste le z veseljem zakorakali v nov mesec, je danes dan, ko boste delali korake. Prisotna bo posebna energija, ki vas bo gnala naprej. Vsak, ki ga boste danes srečali, bo imel v glavi nek svoj urnik, svoje načrte, zato bo marsikateri izmed njih deloval nestrpno. Pa ne bo ravno tako – le njihova osredotočenost na njihov dnevni red bo tako močna, da ne bodo posebej pozorni na druge in na dogajanje okoli njih.

Dan bo energetsko zelo močan, nekatere energije se bodo pokazale kot manj prijetne. Če boste, kljub osredotočenosti na svoje zadeve, lahko stopili skupaj in delovali kot ekipa, boste danes lahko priča velikemu napredku. Zato ostanite potrpežljivi, če boste naleteli na nekoga, ki ne bo pripravljen na timsko delo, ker bo preveč osredotočen le nase.

Bodite sočutni in prijazni, sedite svoji želji, da bi pomagali drugim. Morda ta želja včasih ne deluje kot prednost, saj mnogi ne želijo pomoči. Upoštevajte, da so pri tem meje, ki jih je vredno spoštovati. Na splošno bodo energije pozitivne, lahko pa se zgodi, da se v trenutku vse podere, ko bo kdo preveč vsiljiv. Takrat bo neuspeh bo le streljaj stran, ranjena so lahko čustva. Mnogi bodo v potrebi, da dobijo pozornost, namenoma sprožali nesoglasja in prepire. Na vas je, ali mu bo to uspevalo ali ne. Dan bo načeloma dober in prežet s pozitivnimi energijami.