Numerološki vpogled za 1.10.2018

Začetek novega meseca vedno prinaša več zagona in v zraku je več optimizma. Prinaša občutek, da je vse mogoče, zato je čas za nove stvari. Čas, ko se zagrabi stvari, ki jih delate s strastjo in začnete ukrepati, da bojo postale resničnost. Polni boste novega zagona, čutili boste moč, ki vas bo silila, da naredite korak naprej. A v tej energiji je tudi nekaj več nepredvidljivosti – zato delajte korake previdno. Poskusite upoštevati, da bodo tudi drugi čutili nujo po premikih in da bodo stremeli k uresničevanju svojih sanj, zato morda ne bodo preveč pozorni na to, kaj si želijo drugi in kako se drugi počutijo.

Kljub močnim energijam se danes lahko zgodi, da vam kakšna stvar zmanjša zagon, a je to zelo malo verjetno. Do tega lahko pride v primeru, ko se z nekom ne boste strinjali ali ne bosta našla skupnega jezika. V teh primerih lahko pride do napetosti in prepira. Bodite danes vi tisti, ki se boste popolnoma zavedali besed, ki jih boste izrekli in pa svojih dejanj. Če boste še nekoliko bolj potrpežljivi in boste sprejemali druge take kot so, se lahko tem sporom popolnoma izognete.

Kot že omenjeno, se bo danes trdo delalo in tako sledilo novim ciljem in načrtom. Vendar pa energije dneva prinašajo tudi nekaj netaktnosti, kar bo posledica osredotočenosti na lastne cilje. Občasno se vam bo morda celo zdelo, da delu kar ni konca. Zavedajte se, da je vse, kar boste danes počeli, usmerjeno k dolgoročnim ciljem, ne pa k takojšnjim rezultatom, zato ne tvegajte po nepotrebnem. Držite se načrta in preverjenih načinov dela, pa bo vse ok. Osredotočite se na svoje potovanje in pustite drugim, da se sami ukvarjajo s svojimi zadevami. Ne dovolite, da dvomi in nesigurnost sabotirajo vaše dobro delo. Verjemite vase in pogumno zakorakajte v nov dan, v nov mesec.

Želim vam lep dan, Tjaša