Najstniki splezali na šolo

Kranjski policisti so včeraj obravnavali prijavo zadrževanja najstnikov na strehi šole. Policisti so opravili razgovor z dvema najstnikoma, ki sta preplezala ograjo in njunimi starši ter jih seznanili z nevarnim in neodgovornim početjem. Večkrat so taka dejanja povezana tudi s škodo, ki jo povzročijo najstniki na svoji “priljubljeni” šoli, tokrat na srečo do škode ni prišlo, lahko pa bi prišlo do nesreče.

Sicer pa so gorenjski policisti so preko vikenda prejeli deset obvestil o prometnih nesrečah, dve osebi sta se poškodovali. Obakrat sta se poškodovala kolesarja. Na območju Krope se je kolesar zapletel v povodec skrbnice psa, ki je bil na cesti. Na območju Križne gore pa je kolesar padel zaradi neprilagojene hitrosti.
Radovljiški policisti so v petek obravnavali nesrečo pri delu na gradbišču. Delavec se je poškodoval pri umikanju težjemu kolutu, ki je ušel med razkladanjem.
Jeseniški policisti so obravnavali prijavo zatajitve pri najdbi izgubljenega manjšega zneska denarja. Za dejanje policisti obravnavajo eno osebo. V Radovljici pa so policisti danes ponoči obravnavali poskus vloma v bankomat.