Na nogometnih zelenicah je pestro

Vir: pixabay.com

1.SNL Telekom

Včeraj so nogometaši v prvi slovenski nogometni ligi Telekom odigrali še dve tekmi 6. kroga.

Nogometaši Olimpije so na nogometnem igrišču v športnem centru Dravograd s 3:1 premagali nogometaše Ankarana Hrvatini, nogometaši Domžal in Aluminija pa so tekmo na nogometnem igrišču ob Kamniški Bistrici končali neodločeno z 2:2.

Danes bodo nogometaši Rudarja in Celja ob 20. uri začeli še zadnjo tekmo tega
6. kroga. Po nepopolno odigranem 6. krogu vodi Olimpija s 16 točkami, enako jih ima tudi Maribor na drugem mestu, Domžale so tretje z 9 točkami, Triglav pa je s 4 točkami na predzadnjem devetem mestu.

2.SNL

Dve tekmi 3. kroga so včeraj odigrali tudi nogometaši v 2. slovenski nogometni ligi. Nogometaši Brda so morali priznati premoč nogometašev Jadrana Dekani, ki so jih na njihovem igrišču premagali z 2:0. Nogometaši Roltek Doba pa so na gostovanju premagali nogometaše Brežice Terme Čatež s 4:1. Danes ob 17. uri bodo tekmo začeli še nogometaši Ilirije 1911 in Mure.

3.SNL

Včeraj so nogometaši Kolpe in Zagorja odigrali tekmo 1. kroga v 3.slovenski nogometni ligi center. Tekma se je končala s rezultatom 1:2 za nogometaše Zagorja, tekma Arne Tabor 69 – Ivančna Gorica pa je prestavljena na 30.avgust.

Jože Marinček